Merhaba ,bahsettiginiz cihaz ölçüm oranları ne kadar dogru bılemem ancak bu noktada ihtisas yapmış medikalci arkadaşlar var onlarda cihaz 3D olarak ayak anelizi yapar ve tam dogru sonucu verir %99 dogru sonuç için onları önerebiliriz ancak o firmanın cihazına dair bilgi veremem , düz tabanlar için bizde A100 modelimiz var ancak bu model yüksek oldugundan dolayı kundura tarzı ayakkabılarda tam doğru sonuç veremeyebilir spor ayakkabı tarzı modellerde daha çok öneriyoruz |
Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (207. sayfa)
-
-
Kundura için ne önerirsiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
M300/M800 modelimizi öneririm en ince modelimizdir ,topuk kısımları 13 mm ön taraflar 3 mm yükseklige sahıptır
-
100 model normal ve deri, M900 olmak üzere 3 siparişim dün elime ulaştı. Konu sahibinin de dediği gibi çok büyük beklenti içinde olmamak gerek ama ürünler gayet başarılı bence. F/P olarak düşünülebilir. Olumsuz diyebileceğim nokta gelen ürünlerin kutuları tozlu olması. Belli ki uzun süre rafta sergi edilmiş ya da satış oranı düşükmüş ki tozlanmış.
Hayatta Beklentiyi Hep düşük tutmak lazım ki küçük şeylerden bile mutlu olalım , beklenti bir insanın hayatta kendine yapabilecegi en kötü kötülüktür.Ürünler amazon depolarında tutulmakta kargolanma ve depolama aşamalarının tamamı onlara ait malesef ürün ne durumda cıkıyor bizim dahi haberimiz yok :)
-
İş ayakkabılarımın içinde sürekli kullandığım için, M900 modeli için gerçekten ayakkabıya çağ atlatıyor diyebilirim. İçindeki dandik tabanlıkları çıkartıp sanus kullanınca aradaki farkı anladım. Donanımhaber ile tanıştık sizlerle kaç yıl geçti düzenli olarak alırım ancak kampanya bekliyoruz artık. @esnekadim
-
Sizin yorumu görünce bende dündar marka bambu bir çorap aldım güzel çorap ama acayip keskin bir yeni çorap kokusu var.
-
Merhabalar geçenlerde 3 günlüğüne kampanya yapmıştık, Kasım ayinda yine kampanyalara başlıcaz takipte kalabilirsiniz:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, iki ayağımda da terzi bunyon sıkıntısı var, bunlardan dolayı nasırlar var çok kötü durumda. taban olarak da dünya ayak sağlığı hastanesinde ölçüm yapıldı, çukur taban olarak sonuç çıktı. bana hangi tabanlıgı tavsiye edersiniz.
-
Geçecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar direk ortopedik ürünler üretmiyoruz malesef bu noktalarda doktorların özellikle tavsiye ettigi tabanlık çeşitleri oluyor bunlara uymanız sağlık açısından daha dogru olacaktır bizde genele hitap eden ürünler bulunuyor daha çok anatomik rahatlık sağlıcak ürün grupları bu noktada direk şu model dersek sizi yanıltmış oluruz burada dogru cevap doktorunuzda malesef yardımcı olamıyoruz ,geçmiş olsun .
-
Vay be fiyatlar nereye gelmiş...
İlk çıktığı zaman birkaç adet direk almıştım hem kendime hem kardeşime, 10 numara ürün, 10 numara satıcı idi arkadaş. M300 dü yanlış hatırlamıyorsam aldığım model, esnekadımın DH'a girerken sunduğu başlangıç model.
Kardeşim tekrar ihtiyacım var deyince bakayım dedim.
Ancak fiyatlar çok artmış.
Efsane kasım'a layık bir indirim bekliyoruz.
Ya da şu n11'de geçen kodlarla stok yapabileceğimiz bir noktaya gelecek bir fiyat bekliyoruz :)
Esnekadım top sende :) Vatandaşın ekonomisine bir destek bekliyoruz :)
-
Merhabalar,
Sanıyorum Sanus memory foam tabanlık ile bambu çorap (antrasit) almıştım aynı dönemde.
Tabanlık satışı devam ediyor sanırım ama çorap satmıyor musunuz artık?
Satılıyorsa - benzeri ürünü satanları gördüm ama orjinalliğine güvenemedim - Kasım indirimiyle beraber yeniden satış düşünüyor musunuz?
Gayet memnun kullandım çorapları. Artık yıprandılar. Yenileme zamanı geldi. Farklı markalarla maceraya gerek yok.
-
Teşekkürler ben yine de m900 modelini aldım. Çok rahatlattı ayaklarımı. Yalnız önceki arkadaş gibi bende çorap aradım bulamadım. Bende onu soracaktım. Bir de kasım kampanyasını bekliyoruz. Umarım güzel bir indirim sunarsınız.quote:
Orijinalden alıntı: esnekadimMerhabalar direk ortopedik ürünler üretmiyoruz malesef bu noktalarda doktorların özellikle tavsiye ettigi tabanlık çeşitleri oluyor bunlara uymanız sağlık açısından daha dogru olacaktır bizde genele hitap eden ürünler bulunuyor daha çok anatomik rahatlık sağlıcak ürün grupları bu noktada direk şu model dersek sizi yanıltmış oluruz burada dogru cevap doktorunuzda malesef yardımcı olamıyoruz ,geçmiş olsun .
Merhabalar , İlk DH düştügümüz zaman 5 Şubat 2019 Tarihinde N11 kampanyası ile 19,90 TL olan fiyatımız 13,90 TL kampanya ile günün fırsatına çıkmıştık o zamanlara kadar günde 3-5 adet satış yapan firma bir anda DH @ÖZELKUVVET sayesinde bizden bagımsız konu açılmıştı ve gündem olmuştuk sonrasında bir şekilde firmaya bilgi geldi ve ilk üyelik tarihimiz olan 5 Şubat 2019 Tarihinde buralara katılım sagladık ciddi bir acemilik dönemi geçirdikten sonra hızlıca uyum sagladık DH ailesinin anlayışı sayesinde , O tarihten sonra çeşitli bol en dip fiyatlardan kampanyalara çıktık ve şükür bugune kadar kimseyi magdur etmeden buralara kadar geldik ilk günde müşteri odaklı gittik şimdide bu süreçte malesef yaşadıgımız ana problem artan kur fiyatları ürünlerimizin hammaddesi yurtdışından geldigi için yaşanan kurlar ciddi anlamda satışlarımıza etki etmeye başladı ve istedigimiz en dip satışları yapamaz olduk , ürün maliyetlerimizde ciddi anlamda kargo maliyetleri ciddi sorun teşkil etmeye başladı 35-50 TL arası değişen kargo fiyatları yüzünden hareket noktamız kısıtlandı ancak bu süreçte Amazon sayesinde nefes alabıldık bu sene de Kasım Ayında olabılcek en dip fiyatlardan 89.90 TL ile kampanyalarına katılım sagladık ay sonuna kadar geçerli bu fiyatlardan faydalanmasını öneririz . N11 de ilk göz ağrımız oldugu için orada da 89.90 TL den satış yapıcaz ancak orada trafik fazla olmadıgı için agırlıgı yani ana stokları Amazon tarafına kaydırdık herkesin olabılcek en uygun fiyatlardan faydalanması dileğiyle :)
5 Şubat 2019 1 USD:5,15 TL
6 Kasım 2023 1 USD:28,95 TL
Amazon Kampanyalı Ürünümüz Sanus M900
amazonSanus M900 Visco Memory Foam Anatomik Unisex Tabanlık (36-37, SİYAH)https://www.amazon.com.tr/dp/B09MPPC311?ref=myi_title_dp&th=1DH de ilk mesajımız :)
-
Merhabalar Bambu Çoraplarda Ciddi bir fiyat artışı var biz ilk bambu çorapları 6 çifti 99 TL ile satışa cıktık kampanyalarda 59 TL gelıyordu ancak şu an geldıgımız noktada üretici firmada bir çiftini 50 TL alıyoruz 5 tanesini enflasyon canavarı hem cebimizden hemde ayaklarımızda çaldı bu sebeple yenıden satış noktasında 400 küsür TL olmak zorunda komısyon +kargo ile birlikte ancak buda pek gerçekçi degil bu sebepten dolayı satışında aktif rol alamıyoruz şimdilik amazon stoklarında yer alan çorap satışları ile yola devam edicez sonrasında fiyatlara baglı olarak satışı noktasında düşünebiliriz , yaptırdıgımız çorap ana özellıklerı 200 igne,burun dikişsiz ,topuk takviyeli doğal bambu iplikten yapılması içerisine naylon karışımlı ip olmamasından dolayı teri emmesi ve koku yapmaması ciddi avantajlar saglıyordu ancak yukarıda saydıgımız durumlardan dolayı geri cekılmek durumunda kaldık , ancak başka firmalarda saydıgımız özellıklerı dikkate alarak alım yaparsanız istediginize cok yakın sonuç alabılırsınız :)
-
merhaba terletmeyen veya teri en aza indirgeyen tabanlığınız var mı?
-
Hocam web siteniz üzerinden örgü ayakkabı almıştım gri m900 taban ile 2 yıldır kullandım çok güzel bir konfor yaşattı bana ama o bez ayakkabınızdan bulamıyorum kircilli gri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba , memory yapısı itibariyle sıcak gördügünde yumuşar soguk gördügünde mukavemet gösterip katılaşır ,tüm memory foam ürünlerinde bu geçerlidir bu sebeple sıcakla beraber yumuşarken aynı zamanda ortama ısı yayar bu ısıda ayakkabı içerisinden atılamadıgı için içeriyi sıcak tutarak terleme yol açar üzerinde bulunan interlok kumaş olmasına ragmen bu problem çözülemez ancak doğal coraplar ile ter emilimi saglanabılır , hiç terletmeyen ürünler tabıkı var ancak onlarda da konfor sıfır malesef , ez cümle her güzelin yanında bir kusur mutlaka vardır :)
-
Bahsettiginiz ayakkabılar sanırım fason olarak hazır aldıgımız Darkwood markalı ayakkabılar 2 sene önce ayakkabı satışlarını kapattık malesef devamında satmadık hiç, güzel günlerde 50-100 TL ayakkabı satıyorduk şimdi içindeki tabanlıkları o fiyata satmaya çalışıyoruz kampanyalarla :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X