Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size destek olmak lazım. Sizin gibi satıcılar artmalı. Normalde 41 giyiyorum ama ayağım taraklı, 42 almalıyım değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Size destek olmak lazım. Sizin gibi satıcılar artmalı. Normalde 41 giyiyorum ama ayağım taraklı, 42 almalıyım değil mi?
    Siyasi söylemlerden çekinmeyiz ancak bu kampanyada siyasi tek cümle kurmadik başka üyenin yazdığını bile bize mal ediyor ki istediği yere şikayet edebilir sorun değil ,reklam ücretine DH bir kuruş dahi vermedik bugüne kadar reklam amaçlı : ) taraklı ayaklar ise bir numara büyük almanızda fayda var 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Makbuz karşılığı yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman talep ediyoruz şöyle yaz ortasında rahat rahat ayakkabı giyelim
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    şlak şlak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

hocam o zaman talep ediyoruz şöyle yaz ortasında rahat rahat ayakkabı giyelim
    Yeni gelen modellerimiz örme ayakkabı oldukça rahat denemeye değer bence :) en kötü ihtimal iade seçeneğini devreye koyarız tek zararınız 8₺ kargo ücreti olur :)

• Düz taban ve dışa basma problemi var tek ayağımda hangi ayakkabıyı almalıyım ? Bu problemler için çözüm sağlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoux

Düz taban ve dışa basma problemi var tek ayağımda hangi ayakkabıyı almalıyım ? Bu problemler için çözüm sağlar mı ?
    Ayakkabi değilde A100 model tabanlik önerebilirim size daha doğru olur ,sonuçta önemli olan ayakkabının içindeki tabanliktir ayakkabı ekstra ücret olur 😊

Edit: Tabanlik fiyatı da ayakkabı kadar diceksiniz şimdi farkındayım ama bu tabanlikta bu tür şeyler için özel kalıp olarak yaptırıldı ,özelden PM atın fiyat anlamında yardımcı oluruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 22 Haziran 2019; 13:2:58 >
    hocam daha sonraki sefere şuanlık sadece taban alacağım bir kaç çift
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

hocam daha sonraki sefere şuanlık sadece taban alacağım bir kaç çift
    Temmuz da yine yaparız mutlaka kampanya o zamana inşallah :)

• Şuan ki kampanya nedir?Kampanya kodu hangi indirimi içeriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Şuan ki kampanya nedir?Kampanya kodu hangi indirimi içeriyor?
    Tüm ürünlerde indirim mevcut ,kampanya kodu yine tüm ürünler için geçerli sepette sanus2019 kodunu kullanmanız durumunda %10 indirim mevcut ,havale ile ödeme yaparsanız ekstra %10 da öyle gelecektir bilginize 😊

• Konumuzu yeni takip ettiginiz belli önceki yorumlarımizi okumanizi tavsiye ederiz ,Sanus 2019 kampanyamızda siyasi söylem yoktur ,bir üye her şey çok güzel olacak yazmış diğer üyede bize atfetmiş bu sözü ,Parti ayrimimiz yoktur ancak bu demek değildir ki omurga ve duruşumuz yoktur dün ne dediysek aynı şekilde sozlerimizin arkasındayız son olarak ondan bundan para kazanmiyoruz orada yanlış anlamışsınız olayı biz kendi rızkımızı helal dairesinde kazanıyoruz ha bu sizin elinizle olur ha başkasının olur , rızkımıza tema ediyoruz 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 22 Haziran 2019; 17:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Tüm ürünlerde indirim mevcut ,kampanya kodu yine tüm ürünler için geçerli sepette sanus2019 kodunu kullanmanız durumunda %10 indirim mevcut ,havale ile ödeme yaparsanız ekstra %10 da öyle gelecektir bilginize 😊

Alıntıları Göster
    43 numara bakiyordum 8044 modelinde.O modele o numara gelmiyor bir suredir.Ona benzer önerebileceğiniz bir ürün var mi?

• yildirimr kullanıcısına yanıt
    8044 modeli bayram öncesinde ciddi anlamda talep olmuştu ,8044 modelinde devami gelmicek malesef stoklar gunceldir:)
    Edit: 8044 ayarında benzer ürün malesef yok onu belirtmeyi unuttuk k.bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 22 Haziran 2019; 14:11:8 >
    aa bir kaç gün içinde olsa iyi olurdu sağlık olsun artık
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki kampanya oldukça iddialı ve özellikle kadınlarımıza yönelik olacak 😊

1 adet vücut geliştirme için spor salonununda, 1 adette iş yeri ve günlük yaşamda almak istiyorum önerileriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.