Arkadaşlar bu makinayı çok beğeniyorum.Hafif ve rahatlıkla taşınabilir olması ilgimi çekti.Ürün hakkında bilgisi olanlar paylşırsa sevinirim.Zira ürün 1500 ytl civarında.Sırf goruntu var diye de parayı sokaga atmayalım.
Tesekkurler
Mrb gerçekten mükemmel makina bence! özellikle bu makinada dikkatimi çeken renk kalitesi ve renklerin keskinliği.
s.a 20 gun once aldığım sony SR 36E SIFIR GİBİ DEMİYORUM ZATEN SIFIR SADECE 10 GB VERİ ÇEKTİĞİM 40 GB HARD DİSKLİ KAMERAMI AMERİKADA GELECEK LAPTOP İÇİN SATMAK İSTİYORUM.SONY EUORASİA GARANTİLİ OLUP DEDİĞİM GİBİ SIFIRDIR.SATIİŞ FİYATI 900 YTLE OLUP YANINDA ORJİNAL ÇANTASI VE 512 MB MS PRO DOU VERİLECEKTİR. drsedataydin@gmail.com
Hafif ultra bir cihaz arıyorsan şu makinayı tavsiye ederim. Hem bütçeni sarsmaz!
Bu modeli tam olarak bilmiyorum ama Sanyo görüntü konusunda bence mükemmel...
bende xacti HD2 modeli yani 1 önceki modeli 720p olanı..benimde hoşuma giden bir kamera ama film cekeceksen akşamları iyi olmuyor ..benimki 720p HD olmasına ragmen görüntüleri izlemekte zorlanıyordum core 2 duo 2.0 gHZ ve 2gb ram olmasına ragmen bu 1080i sanırım daha fazla yer kapladıgından notebookda izlemek daha zor olabilecegi kanısındayım..tabii daha düşük çözünürlükte kaydedip izleme şansıda var ..kameranın ekranından hiç fark görünmüyor o cekimler arasında..isterseniz satabilirim 600ytl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme