Sadece otomatikler ısınmıyor galiba. Manueller de ısınıyor. 3 gün önce Manuel vitesli aracımla Beylikdüzü'nden Bağcılar'a gittim. Tam 2 buçuk saat sürdü. Yolun çoğu Dur-Kalk gidildi. Çobançeşme'den Basın ekspres yoluna saptım. Sağdan İhlas Holding binası önünden geçerek Doğu sanayinin oradaki yokuşa geldim. Yokuşu dur-kalk çıktık. Arel Kolejnin oradaki yokuşa geldim. Önümdeki araba hareket etti. Ayağımı debriyajdan çekip gaza bastım. Ama araba boştaymış gibi davrandı. Geri kaydı. Aniden frene bastım. Elimle boşa alıp tekrar 1. vitese taktım. Debriyajdan çekip tekrar gaza yüklendim. Yok. kalkmadı. Bir de yarım metre geri kaydı. Az kaldı arkamdaki Opel Astra'ya vuruyordum. Frene bastım. Elimi çıkarıp arkadaki arabaya araba bozuk işareti yaptım. Opel Astra arkamdan önüme geçti. Bir kere daha deneyeyim dedim. Boşa aldım. Bekledim bir kaç saniye. Tekrar 1. vitese aldım. Ayağımı debriyajdan çekip gaza bir kere daha yüklendim. Bu sefer kalktı. O gün bu gündür, bir daha yapmadı. Orada neden böyle yaptı. Hiç anlamadım. O zamandan beri yokuşta trafik tıkansa korkarak kalkış yapıyorum. Araba 2006 model Dacia Logan Sedan. 1.5 DCI. |
Bildirim