Şimdi Ara

SAPANCA için tavsiye yerler...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sapancaya gitmeyi düşünüyorum bana gidilecek resimdeki yada başka yerler tavsiye edebilirmisiniz..!

• Hafta sonu bizde gitcez üniversite gezisi bakalım nasılmış

Gerçi bu yeşillik bizim memlekettede var tek fark göl yok canım sıkılır kesin Abant'ta öyle olmuştu
  • .

• quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

Hafta sonu bizde gitcez üniversite gezisi bakalım nasılmış

Gerçi bu yeşillik bizim memlekettede var tek fark göl yok canım sıkılır kesin Abant'ta öyle olmuştu

Çok tavsiye etti arkadaşlarım biraz int. baktım cennet gibi mekanlar varmış istediğim gibi ama kısıtlı zamanım var gezip aramak istemiyorum tavsiyeler doğrultusunda gitmek istiyorum heleki şu fotograftaki yerin adresi bulunabilirse..!
  • Yokmu Tavsiye verecek biri.?
  • Uzungöl Alabalık diye bir yer olacaktı ben her zaman oraya giderim kafa dinlemeye birebirdir.
  • benhocam o yer büyük olasılıkla sapanca merkeze yakındaki sahilde.benzer bi yer kırkpınar sahilinde de var.dedemandı adı gölevi oldu galiba sonradan.kırkpınarda güzel oteller var.butik otellerde var normal otellerde.sapancaya gidiyosanız maşukiye taraflarında yukarılarda alabalık yemenizi tavsiye ederim

http://otomobil.milliyet.com.tr/Otomobil/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=540029&KategoriID=68

böyle biryer buldum.kırkpınar sahile çıkarsanız orda oturucak yer rahat bulursunuz.yol üstünde zaten heinz restaurant var.hiç gitmedim ama burda tavsiye etmişler mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 7 Nisan 2010; 20:50:44 >

• Çook Teşekkür ederim tavsiyeniz için ...
  • Sapancada topal çoban sapan yapar sapan satar Bunu ben hızlıcana diyemiyorum:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unimmortal

Sapancada topal çoban sapan yapar sapan satar Bunu ben hızlıcana diyemiyorum:S

Anlayabiliyorum seni..!
  • kırkpınar
  • kırkpınar demesi kolayda düşününce kırkpınarda yapıcal pek birşey yokmerkezde şok un yanında yeni otel açıldı mesela.onun dışında dağ tarafında güralın yeri var.hemen karşısında yolun diğer tarafında butik oteller.ama sahilde güzel cafe&restaurant tarzı yerler var.bir gün uğrayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.