kart 28.12.2013 tarihinde alınmış sadace 1 ay kullanılmış. garantiye girermi bana bunu söyleyin sadace ?
by_ossiiB
kullanıcısına yanıt
öncelikle o 1 ay bana hiç inandırıcı gelmedi eger 2 yıl garantı oldugu varsayarsak faturayla işlem yapabirsnz (yani Siz yinede Bi şanşsızı deneyin)
quote:
Orijinalden alıntı: by_ossii
hocam hız düşürmeden anlamam nasıl yapılır bilmem. yardımcı olursanız cok sevinirim team varsa bağlanın bi bakın kafayı yicem.
kimse bilmiyordu öğrendi googleden vs den , şu aşağıdakini indir kur sonra gpu hızını 300 düşür olmadı 500 düşür yine olmazsa kartı garantiye vermeye bak , birde o programı ilk açtığında saat hızları kaç SS alıp koyarsan buraya iyi olur , sana satan adam kartın saat hızları ile oynamış olabilir , bunu bios atarak yapmış olabilir www.sapphiretech.com/archive/drivers/TRIXX_installer_635235030956777758.zip
şuan çalışma şekli resimdeki gibidir ben bişeyiyle oynamadım bilmiyorum cünki. faturada kartın alınma tarihini 28.12.2013 yani 2 yıl garantisi var daha
Concerve
kullanıcısına yanıt
vermiş olduğunuz proğramı indirdim kurdum oyuna girdim yine aynı :(
by_ossiiB
kullanıcısına yanıt
dostum dediğim gibi driver alakası yok senden önce kullanan arkdaş kartla baya bi uğrasmıs yani temiz kullansa böyle olmazdı zaten
garantiye göndericez kesinleşti. ama arızayı ne diye belirtmemiz lazım bu resimlerde görünen ölü pikselmidir yani arıza nedir ?
by_ossiiB
kullanıcısına yanıt
valla dostum arıza arızadır ölü piksel de karelenme ne fark ederki sonucta arıza
quote:
şuan çalışma şekli resimdeki gibidir ben bişeyiyle oynamadım bilmiyorum cünki. faturada kartın alınma tarihini 28.12.2013 yani 2 yıl garantisi var daha
saat hızını düşürmüşsün yine aynı ise yapacak birşey yok gibi
quote:
selamlar. ikinci el olarak aldığım ekran kartı oyunlarda karelenmeler yapıyor sorun nedir acaba ?
model saphire hd 7850 2 gb 256 bit.
Driver değiştirin bence, bir kaç farklı driver deneyin, aşağıda ki video bana ait, bende böyle bir sorun yaşamıştım. aynısı değil daha beter hatta, driver değiştirdim ve düzeldi. Baktınız olmuyor mecbur servise verin.
sitesindeki bütün driverleri indirip kurdum sonuc yine aynı değişen bişey yok. kafamı karıştıran tek nokta biosu sıfırlamıştım formattan önce ve hiç bir ayar ve driverini yüklemedim anakartın. acaba bundanda kaynaklanan bi sorun olabilirmi ?
kart sorunlu gibi
evet teknik servise verdim onlarda aynısını söyledi. kartın garantiye gitmesi lazımmış birebir değişim yapıyorlarmış. datagate bakıyor bu işlere onları aradım sorunu izah ettim gönderin değişimini yapalım dediler.
quote:
evet teknik servise verdim onlarda aynısını söyledi. kartın garantiye gitmesi lazımmış birebir değişim yapıyorlarmış. datagate bakıyor bu işlere onları aradım sorunu izah ettim gönderin değişimini yapalım dediler.
Güzel haber hayırlısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme