Şimdi Ara

SAPITICAM VALLA AYIP FİNAL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusura bakmayın aynı konu için başlık açtım.ama ilgilenen arkadaşlar var onlarda bilgi sahibi olsun istedim
    arkadaşlar lga 775 pin 2.66 ghz 533mhz/1mb 256mb / 400mhz ram ve 9800 pro grafik kartı bu pc tamamen başka bir pc ve onun üzerinde 300 watt mercury (tavsiye edilmez) power bu sistem aynen çalışıyor ama 350 watt asus power çalışmıyor (özellikle tavsiye edilir) arkadaşlar özet şu bu ekran kartını bu power beslemiyor piyasada ne kadar dandik power varsa çalıştırıyor hemde sistem kaynağınız ne olursa olsun şimdi siz söyleyin ben dinleyeyim. yanlız bir şey var onuda yaziiim kimseye eksik bilgi vermemiş olayım. sapphire 9800 pro garfik kartını 22/08/2006 da datagate den aldım yani yeni faturalı bir üründür. bana RMA dan gelen ürünler olduğunu söylediler .bunu niye söyledim bir tek o kaldı hani bok ataçaksam o olsun.ama kardeşim mis gibide çalışıyor.söz sizde birde asusta 2007 ile beraber bu işle bir yıldır uğraşıyor olacam:) çünki power boğaziçi bilgisayara ançak bayramdan sonra yollicam herkese kolaygelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.