Şimdi Ara

Sapphire 3870X2 3Dmark06 11300 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

7.12 driverlarını bi denersen sevinirim. (x2 nin bi tanesi yatıyor gibi) . 8.3 driverıyla CF denedim benzer bir sonuc aldım.Vakit olmadıgından detaylı bakamadım .Dedigim gibi eski surucuyu guzelce kaldırıp 7.12 yukle sonucu paylasırsan sevinirim.
  • bence arkadaşın ramlerde bir sorun var dual çalışıp çalışmadığını everestten öğrenebilirsin
  • 4 tane aynı marka ramın dual çalışmama gibi bir durumu sözkonusu olabilirmi ?

ram slotu 6 yada 8 tanemidir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot66

Arkadaşlar

Yeni aldığım Sapphire 3870X2 kartımla ne yaptıysam 3Dmark06 değeri 11.500 üzerine çıkamadım.
    Catalyst 8.2 ve 8.3 farketmedi. Bir yerde yanlış yapıyorum ama bir türlü anlamış değilim. Ustalar bir bakarsanız sevinirim.

Sistemim Q6600 @ 2.4 ghz
    Asus striker Extreme
    Saphire 3870X2
    Kingston HyperX 4*1 Gb (sistem 3 gb görüyor)
    Fsp 700W power Supply
    Xp pro 32 bit

Ramlerin 2 sini çıkarıp deneyin, büyük ihtimalle sorun ondan kaynaklanıyor, bir de format atmayı deneyin

• ramler aynı marka olupta çipler i farklı olabilir.mesela ben kingston 2tane 1 gb ram almıştım.birinin çipi hynix diğeri ise orjinal kingston çipliydi baya bi sorun yaşamıştım
  • işletim sistemi 4 gb ram desteği sunmuyor bu problem yaratıyor sanki. ben 2500 e kadar çıkmıştım işlemci puanında x2 4200@3.1 ghz de. 1800 cidden şaka gibi bir sonuç
  • Vrüs ya da benzeri bir işlemin işlemciye yüklenmesi de sözkonusu olabilir.
    İşlemci puanı çok düşük.
  • ya arkdaşlar arkadaşımızın bordu nforce680i chipset . ve kullandığı ekran kartı 3870x2 bu puan normal neden diyecekseniz çünkü tek gpu çalışıyo ikinci gğu çalışmıyo bence. bu bord sli destekli bir bord bu bordda cf çalışmaz yani 2. gpu aktif olmaz mantıken (yanlışım varsa düzeltin)
    bu sisteme bu ekran kartı neden almış anlam veremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 14 Mart 2008; 14:40:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

ya arkdaşlar arkadaşımızın bordu nforce680i chipset . ve kullandığı ekran kartı 3870x2 bu puan normal neden diyecekseniz çünkü tek gpu çalışıyo ikinci gğu çalışmıyo bence. bu bord sli destekli bir bord bu bordda cf çalışmaz yani 2. gpu aktif olmaz mantıken (yanlışım varsa düzeltin)

Hayir, 3870x2 icin CF destekli anakarta ihtiyac yok.

@Cheryl: Maximus Extreme demedim, Striker Extreme dedim. Maximus'un chipseti X38, Striker'in 680i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 14 Mart 2008; 15:05:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

quote:

Orjinalden alıntı: menem

ya arkdaşlar arkadaşımızın bordu nforce680i chipset . ve kullandığı ekran kartı 3870x2 bu puan normal neden diyecekseniz çünkü tek gpu çalışıyo ikinci gğu çalışmıyo bence. bu bord sli destekli bir bord bu bordda cf çalışmaz yani 2. gpu aktif olmaz mantıken (yanlışım varsa düzeltin)

Hayir, 3870x2 icin CF destekli anakarta ihtiyac yok.

@Cheryl: Maximus Extreme demedim, Striker Extreme dedim. Maximus'un chipseti X38, Striker'in 680i.

peki dediğiniz gibi olsun
    verdiğiniz engin bilgi için tşk.
    peki neden düşük puan?

• Makinayı formatlayıp windows u (sp2 dahil diğer güncelleştirmeler hariç) yeniden kurdum.
    Ekran kartı ile birlikte gelen 8.41 sürücüsü yüklü
    2*1 gb kingston hyperX
    q6600 2.4 Ghz @ 2.7 Ghz (anakart son bios güncelllemesini yükledikten sonra hiçbir şekilde overclock'u kabul etmediğinden eski versiyona downgrade edip öyle yapabildim)

Son durum aşağıda sizce bu sonuç normalmi?

Ekran kartı bana hediye geldi. O yüzden bu ana kartla kullanıyorum
    Ama ana kartımı değiştirme şansım var. Asus maximus formula düşünüyorum. Sizce nasıl olur.

Sapphire 3870X2  3Dmark06   11300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot66 -- 15 Mart 2008; 0:07:48 >

• striker çok güzel bir anakarttır sistemin tam oturmuş bence hiç bişeyine dokunma sadece şu soruna odaklan gelecek ekim aylarına doğru GT92** ile değiştirirsin yaDA RV770 (4*** seriside diebilrz)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.