Şimdi Ara

Sapphire 5850 için özel soğutucular var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 5850 kullanıyorum piyasayı takip ediyorum ama sanırım daha 5800 serisi için özel soğutucular çıkmadı, ya ada çıktı ben bulamadım, bilen arkadaşlar varsa paylaşabilirlerse sevinirim, teşekkürler herkese iyi forumlar.

• daha cıkmadı.birazda zor cıkar.cunku kendi sogutucusu gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

daha cıkmadı.birazda zor cıkar.cunku kendi sogutucusu gayet iyi.

Kesinlikle özel modelleri beklemeye gerek yok.Daha ne kadar iyi olabilir ki diye düşünüyorum.ICEQ serisinin dahi gerekli olmadığını düşünüyorum.Hem görevini yerine getiriyor,hem sessiz hem de kişisel görüşüm oldukça şık.Kasa içi modifiye tutkunlarının AMD'nin o kırmızısını kartın yan tarafında bulabilirler.

Boştaki sıcaklık:

Sapphire 5850 için özel soğutucular var mı?

Hava epey soğuk.Yer Adana.Benim hissettiğim soğuğu kart hissetmiyor.Nem ile birlikte soğuk iliklerime işliyor.

• sapphire ati 5850 fanından bahsediyorum oyunda hiçte sessiz diyemeyeceğim boşta 40 oyunlarda 60-65 derece benim
  • Kendi soğutucusu bana da çok iyi geldi. Önceki kart 4870x2 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thengir

sapphire ati 5850 fanından bahsediyorum oyunda hiçte sessiz diyemeyeceğim boşta 40 oyunlarda 60-65 derece benim

Farklı kartları kullanıyor olmalıyız.Bu kartlardan daha sessiz bir kart yok şu an piysada.(Fanlı modeller için söylüyorum)
  • hocam eger dediklerin dogruysa ve 5850 kullanıyorsan kartında sorun var.cunku birak bosta ki sesi oyun sırasında bile cikardıgı sesi bile duymak mumkun degil.cok sessiz.daha once twin turbo kullanan birisi olarak ondan bile sessiz diye biyebilirim.hem cok şık hemde yeterli.boşta 30 derece.yuk altında 35 38 derece.bu arada tabikide kasa ici hava silkilasyonun iyi olması lazım.kasanın ici hamam gibiyse kart ne yapsın devir yukseltir tabiki.
    quote:

Orijinalden alıntı: thengir

sapphire ati 5850 fanından bahsediyorum oyunda hiçte sessiz diyemeyeceğim boşta 40 oyunlarda 60-65 derece benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses seviyesinde bukadar fark olmaması lazım aslında aynı marka ve modellerde.
  • 5800 serisi vgalarda fan ayarını kurcalamazsanız sessiz çalışır.ancak fanın hızı arttırıldığında özellikle 100 de 100 yapıldığında dayanılmıycak bir ses oluyor.bu arada karta göre özel soğutucu var.
    Thermalright T-Rad2 GTX
    105 tl fiyatı var.isteyene temin edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 17 Aralık 2009; 18:55:57 >
  • thermaltake element g alıcam bakalım onda denicem nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thengir -- 19 Aralık 2009; 19:35:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.