Şimdi Ara

Sapphire 690G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD Athlon64x2 3800+AM2 işlemci
    512 MB 533 mhz OEM Ram
    Codegen 300watt kasa
    160 GB samsung sata2 hdd

Arkadaşlar yukardaki bilgisayarı topladım.ama anlayamadığım bir şekilde bilgisayar çok yavaş çalışıyor.
    Belgelerime bile zor giriyor.Virus girdi desem Kasperky kullanıyorum herhangi bir uyarı almıyorum.
    acaba anakartta bir sorun olabilirmi?Sapphire anakart kullanan arkadaşların böyle sorunları varmı?
    Anakarta yeni bios sürümünü yüklemleyi düşünüyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.bios yüklerken dikkat etmem gereken şeyler neler?yardım ederseniz çok sevinirim...

• İşletim sisteminiz nedir?
  • Anakartın Daha Yeni. Bios Güncelemenin Bir Yararı Olacağını Zannetmiyorum. Ama Ramin Bana Biraz Az Geldi. Kasperky Gibi Virüs Programları Sistem Kaynaklarını Çok Tüketir. Sana Önerim Şu:
    _Her Zaman Preferch Klasörünü Boş Tut. Bunun İçin Sana CCleaner Programını Öneririm.
    _Başlat_Çalıştır a msconfig Yaz. Çıkan Pencerede Başlangıç Sekmesindeki Gereksiz Bulduğun Dosyaların İşaretlerini Kaldır. Hepsini Kaldırsan da Birşey Olmaz.
    _Başlat Menüsündeki Başlangıç Klasörünü Boş Tut.
    Eğer İşe Yaramaz İse Söyle Buna Göre Bir Çözüm Bulalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngeL.TGM

Sapphire Pure Innovation 690G anakart
    AMD Athlon64x2 3800+AM2 işlemci
    512 MB 533 mhz OEM Ram
    Codegen 300watt kasa
    160 GB samsung sata2 hdd

Arkadaşlar yukardaki bilgisayarı topladım.ama anlayamadığım bir şekilde bilgisayar çok yavaş çalışıyor.
    Belgelerime bile zor giriyor.Virus girdi desem Kasperky kullanıyorum herhangi bir uyarı almıyorum.
    acaba anakartta bir sorun olabilirmi?Sapphire anakart kullanan arkadaşların böyle sorunları varmı?
    Anakarta yeni bios sürümünü yüklemleyi düşünüyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.bios yüklerken dikkat etmem gereken şeyler neler?yardım ederseniz çok sevinirim...

512 MB 533 mhz oem Ram
    Codegen 300watt Kasa

bu ikisiyle performansalamazsın ki zaten...

• benimde sistemin seninkinden farkı 2 gb ram, asus kasa power ise 420w thermaltake. bende bir problem yok bios update kolay ama bencede sistemi hızlandırmaz. bence ilk önce ram al ramin 512 imiş en az 128 mb ını ekran kartı kullanır sana bişey kalmaz
  • 512 ram çok az çünkü onboard ekran kartı da bir kısmını kullanıyor bir de virus programı var bilgisayar iyice yavaşlar bende x2 3600 ve asus 690g var 1gb ramle gayet güzel çalışıyor vista kullanıyorum hem de en azından ram alana kadar virus programı kullanmayabilirsiniz ya da katlanacaksız yavaşlığa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.