Şimdi Ara

Sapphire 780g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun ve ayrıntılı araştırmalar sonucunda dün bu anakartı aldım.
    Aslında ilkbaşta ecs nin aynı chipset li anakartını almayı düşünmüştüm(Fiyatı beni cezbetti) ama sonra ecs'nin bu chipsetli anakartını alan arkadasların yaşadığı sorunları görünce ecsnin bu anakrtı piyasaya ilk girebilmek adına bütün testlerini tammalamadan kartı piyasaya sürdüğünü anladım..
    Su anda kullanmakta olduğum sapphire 780g ile nfs pro street crysis gibi oyunları onboard ekran kartıyla tatmin edecek dercede oynayabiliyorum...
    Ne ses kartı nede klavye ile ilgili sorun yasadım.Belki 20 30 ytl fazla verdim ama sorunsuz ve gayet güzel bir kart aldığımı düşünüyorum..
    Sadece anakartı besleyen 24+8 pin girişi olması beni biraz zorladı ama bir çevirici yardımıyla onuda aştım.Sonucta 8 pinli besleyici yeni cıktı ve benım psu da bu cıkıs yok...(Yakın zamanda almayı düşünuyorum)4 pinli besleme ilede bir sorun yasamadım ama yinede 8 pinli çevirici ile kullanmanızı tavsiye ederim sistem daha stabil ve sorunsuz olacaktır.

bu chipsetli anakart almayı dününen bütün arkadaslara sapphire 780g yi tavsiye ederim...
    forumda incelemesini bulamadım zamanım olursa ilerde bazı testlerini ben yapıp koymayı düşünüyorum..

değiştirme (yazım hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbie -- 13 Nisan 2008; 14:59:03 >

• vista grafik puanı kaç alıyor perfomans testleri yapılmadan hemen almak mantıksız şimdilik belki gözle görülür birşey yok ama ilerde olmayacağı ne malum ben yine bütün testler yapılmadan almayacam şimdilik biostar sorunsuz görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.