Şimdi Ara

sapphire 9800 pro hynix2.8 e 9800xt bios sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewet baktım orda 9800xt 128md bios yokki
  • sende hangi hynıx 128mb ler var
  • birde buraya bak dediğim gibi hynıx için fazla şansın yok http://koti.mbnet.fi/elixir/Radeon/XT/R360-128/
  • bendede aynı karttan vardı ne kadar hynix biosu varsa denedim hatta bazı samsung bioslarınıda denedim 3dmark2003 teki artifact gitmiyor..boşuboşuna uğraşma tam anlamıyla 9800xt olmuyor..bu arada
    "ati cat 4.6 ile artifactlar gitmedi ama omega 2.5.51 yükleyince artifactlar gitti" demişsin.. bu game 2 ve 3 teki artifactlar tamamiyle kayboldumu? eminmisin..
  • yanlız bendeki powercolor9800pro ramleri hynixti ama kodunu hatırlamıyorum bakmam lazım..
  • quote:

Orjinal: shaddack

bendede aynı karttan vardı ne kadar hynix biosu varsa denedim hatta bazı samsung bioslarınıda denedim 3dmark2003 teki artifact gitmiyor..boşuboşuna uğraşma tam anlamıyla 9800xt olmuyor..bu arada
    "ati cat 4.6 ile artifactlar gitmedi ama omega 2.5.51 yükleyince artifactlar gitti" demişsin.. bu game 2 ve 3 teki artifactlar tamamiyle kayboldumu? eminmisin..

ewet artifactların hepsi gitti ama biraz performansı düşürdü sanırım o yüzden artifactlar gitti
  • quote:

Orjinal: 865pe

birde buraya bak dediğim gibi hynıx için fazla şansın yok http://koti.mbnet.fi/elixir/Radeon/XT/R360-128/

zaten yüklediklerim bu sayfadakiler hocam :(
  • bence artifact yaşayacağına güzel bi 9800 pro biosu yükle ve overclock yap iyice. ben biraz şansızım çünkü ,karttan herhalde, yüksek değerlere çıkamıyorum çok. 415 e 370 de falan arctic cooler olduğu halde artifactler olaşabiliyo oyunlarda özellikle aa ve af açıkken. bu arada club3d biosu yüklü farukbaba yazmıştı onda da bendeki gibi bi kart varmış o da aynı sorunları yaşamış yani her sapphire iyi ya da kötü overclock olacak diye bir şey yok. bu arada gpu r350 ise şansın biraz daha azalıyor sanırım.
  • SiR MaNiaC
    Sende tuhaf adammışsın be arkadaş sana sorduk HANGİ HYNIX 128 BİOSU VAR SENDE diye değilmi. cevap vermiyorsun. sana yardım ediyoruz link veriyorum ( bende var zaten bunlar :( ) yapıyorsun sende ne biosu var ne bilim ben kardeşim dahi mi var burda hayret bişey yaaa. neyse kolay gelsin
  • O diil de bi allahın sevgili kulu çıksa, biosları inceleyip kod farklılıklarını bulsa, sonra elimizdeki karta göre uygun biosu oluşturabilecek bi program yazsa
    ne güzel olurdu di mi?
  • quote:

Orjinal: 865pe

SiR MaNiaC
    Sende tuhaf adammışsın be arkadaş sana sorduk HANGİ HYNIX 128 BİOSU VAR SENDE diye değilmi. cevap vermiyorsun. sana yardım ediyoruz link veriyorum ( bende var zaten bunlar :( ) yapıyorsun sende ne biosu var ne bilim ben kardeşim dahi mi var burda hayret bişey yaaa. neyse kolay gelsin

haklısın hocam kusura bakma
    alet beni uyuz edince dikkatim dağılmış entry atlamışım herhalde
    sen söleyince entry nin farkına vardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR MaNiaC -- 28/6/2004 11:21:47 >
  • bu arada xxx.rom dosyalarınıda nasıl kullanacağımı buldum

biosedit die bi program var onunla xxx.rom dosyalarını açıp xxx.bin olark kayıt edip flashrom la yüklenebiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.