Şimdi Ara

Sapphire 9800PRO'nuzu 9800XT'ye cevirin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben dun gece yaptIm.. Buyurun, nasIl yaptIgIm ve sonuclarI.

http://students.sabanciuniv.edu/~ozkanli/misc/9800PRO-XT.html

Gule gule kullanIn ;)

Yalaz Ozkanli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahrikmili -- 29/6/2004 19:50:50 >

• ooo dostum biz onları çoktan aştık yaa. kısmet olursa gpu için vmod a başlicam.
  • Güzel ve ayrıntılı yazmışsın tebrik ederim. pek çok kişiye yarayacağından eminim. Bende de aynı karttan var hatta ben de andromeda bilgisayardan almıştım. Seninkinden tek farkı soğutucusunun üzerinde saphire yazmıyor. Standart alumintum headsink+fan var, hynix ramli. Yine de ben ortalama %10'luk bir performans artışı için böyle bir riske girmeye değer mi bilemiyorum. Belki kartı bir süre kullandıktan sonra yapabilirim.

• Sağolasın güzel olmuş. Bilgini bizimle paylaşman çok iyi bir davranış. Ben daha önce böyle bir konu yazmıştım bu işle ilgili. Sen biraz geç kaldın gibi ama sonuç olarak bilgini paylaşmanı takdir ettiğimi belirtmek isterim.
    Bu da benim yazdığım sayfanın linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 29/6/2004 22:04:39 >
  • helal :))
  • heydaaa samsung benim ram'ler. zıçtık şimdi yane di mi ? =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahanda forum yenilendiğinden beri ilk kez girdim binbaşı olmuşum hem de üstüne 300 mesaj daha gelmiş. benim şifrem çalındı da biri benim yerime bu kadar post mu girdi
  • tahrikmili arkadaşım cok güzel bir yazı hazırlamıssın ellerine saglık softmod bilmeyen kullanıcılar için cok yararlı bir bilgi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.