Şimdi Ara

Sapphire 9800XT bios'u ( Samsung Ram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saattir bu bios'u bulmaya çalışıyorum...
    Elinizde hazır bir link varsa çok makbule geçer...

• çok saol...
  • gecube'un 9800xt biosunu yükledim, fakat kart hayvan gibi artifact veriyo sorun biostanmı ısınmadanmı?? Sapphire için 9800xt biosu varmı??
  • Bende iki farklı bios var sapphire için. Gecube birde forumdan aldığım bir bios istersen göndereyim.
  • msn'den gönderirsen çok makbule geçer.

enunver@hotmail.com

bu arada ramlerin hynixmi samsungmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motorhead1 -- 29 Nisan 2005, 14:11:06 >
  • akşam eve gidince ben yollarım. tv out modunu pal olarak istersen o da var. ayrıca default gpu 436, mem 375 olarak ayarladığım da var. sen tercihlerini yaz, akşam msnden yollarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Touch Bios ile overclock
    13 yıl önce açıldı
    Ati Radeon HD4850 Fan Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ati tool ile yaptığım denemeler sonucu aletin güvenli çalışma koşullarını buldum.

core 415mhz
    memory 360mhz (bu değerlere 10 mhz daha koyunca 2-3sn içinde bozulmalar başlıyor.)

bu alete xt biosu yüklenirmi?? Birde gigacube için olan bios'u yükledim, oyunlarda direkt artifact vermeye başladı...
  • gecube un biosu hynix ramliler için sanırım senin samsung ramli bios yüklemen lazım
  • saat 18de biosu yollama çalışmalarına giriştim. telekom gibi bir kurumun varlığına rağmen 4 saatte iki adet dosyayı arkadaşa mail atmayı başardım. telekomun bu adsl işleriyle ilgilenenlere saygılar diliyorum hazır adlarını anmışken.
  • sakınnnnnnnnnnnn amannnnnnnnnnnnn yapmmaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bak kardeş ben ekran kartıma 1 yıl boyunca azap çektirdim şey biosuyla neydi o bi sn. belgelerime bakıp gelecem............. 3dbişey iste

benimkide samsung ramli r360 o eski biosumla ramler 375 lerde su görmüş kuduz göpekler gibi artifac verirdi ama powercolor biosu yükleyince artifaclar 398de gelmeye başladı (heatsinler hep takılıydı) ama gpu hızı azaldı 1az ona göre istersen yollarım pm at!!!
  • bana da yollarsan çok sevinirim o bios'u...

bu arada kaç puan alıyorun o sistemle 3dmark 2003'ten...
  • sapphire r360 samsung biosları. benimkinde e-die sürümü var. birazcık modladım ama bişey değişmedi.

en üstteki en fazla tavsiye edilmiş.

http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=selectfolder&filecatid=13

bi de bu linkte bi tane var. dosyadan bba ve powercolorun e-die ve normal sürümleri, gecube e-die ve hercules çıkıyor. bi de komple flash paketi. bi deneyelim bakalım.
    http://www.driverheaven.net/bios/

• msj atan tüm arklara çok teşekkür ederim...

En sonunda hercules 9800xt için olan bios'u yükledim ve 430 core , 375 memory olarak kullanıyorum. 3dmar 2003'de , 4 saat açık kalarak stabil olduğunu da gösterdi... Üstüne taktığım eski amd işlmeci soğutucusu en büyük faktör herhalde ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Motorhead1
    msj atan tüm arklara çok teşekkür ederim...
    En sonunda hercules 9800xt için olan bios'u yükledim ve 430 core , 375 memory olarak kullanıyorum. 3dmar 2003'de , 4 saat açık kalarak stabil olduğunu da gösterdi... Üstüne taktığım eski amd işlmeci soğutucusu en büyük faktör herhalde ....

diğer biosları denedin mi? hani en performanslısı hercules ise biz de onu yükleyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.