Bildirim
SAPPHIRE AMD790GX DDR2 ANAKARTA 8 GB RAM TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar anakart 16 gb kadar ram destekliyor bildiğim kadarıyla ancak benim 8gb takmak istiyorum hangi rami takabilirim acil önerilerinizi bekliyorum... kendi ramlerim de satılıktır tekrar belirteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar çok soru soruyorum ama sormadan da öğrenemem bu yeni ramler hep ddr3 ve hızları 1066mhz den yüksek benim anakartıma hangileri uyar önerilerinizi bekliyorum ilginiz için çok teşekkür şimdiden
anakartınızı söylerseniz yardımcı olabilirim ve mhzleri aynı ise takabilirsiniz ayrıca 2009 daki sisteme 8gb gerekli değil onu söyleyeyim -
Pardon anakartı görmemişim ama sorunuzu tam anlamadım :D -
evet anakartım bu ben ram yükseltmek istiyorum ne yapabilirim en kestirme soru bu sanırım bu sefer sorabildim su an bilgisyarimda 2×2 kingston hyperx ddr2 1066 mhz ram mevcut eğer rami yükseltirsem bu ramler de satılıktır
konuyla ilgilenen arkadaşlar yardimlarinizi bekliyorum lutfen beni aydinlatin...
Sapphirein sitesinde DDR 3 olarak gözüküyor.
Boardunuz DDR 2 mi yoksa DDR3 mü.
İşlemciniz nedir. İşlemcinizin desteklediği FSB de seçim yaparsınız. Phenom 2 x4 tarzı işlemciler 1333MHz DDR3. 1066 DDR 2 -
DDR2 RAM takılıysa DDR3 takamazsınız ,
Soket girişleri farklıdır , sokete girmezler. -
ramler ddr2 kingston hyperx 1066mhz ..... arkadaşlar anakartım konu başlığında yazılı buna uygun olacak şekilde ram yükseltmek istiyorum ve ekran kartı önerilerinizi de bekliyorum -
bu arada ekran kartım da radeon hd4850 256bit... dx 11 desteği olmadığı için yok şu an cod ghosts oynayamıyorum ekran kartı önerilerinizi de bekliyorum özellikle f/p ürünler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 23 Kasım 2013; 16:12:35 > -
LINK
Sitesinde Ram listesini göremedim.
Ama 4 GB lık DDR 2 Ramler oluyor.
Kingston tarzı bilindik marka Ram alırsan olur herhalde.
4 GB Ramim var diyorsun. 4 GB daha aynı Ramlerden alsan bence daha mantıklı. -
anakartimda bildigim kadariyla 4 slot var şu an 2si dolu diger 2 slot icin de aynı marka ve model almak istiyorum ama üretimi durdu sanırım hicbir yerde sifiri yok..yeri gelmişken soyleyeyim kingston hyperx ddr2 1066mhz 2×2gb ram satan varsa lütfen bana ulaşın.... 350 liraya kadar ekran karti onerilerinizi de bekliyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X