Şimdi Ara

SAPPHIRE AMD790GX DDR2 ANAKARTA 8 GB RAM TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar 2009 yılında topladığım masaüstü bilgisayarımın anakartını konu başlığında belirttim kullandığım ram kingston hyperx 2×2 4gb 1066mhz bu ramleri satmak yerine 8 gb ram takmak istiyorum...önerilerinizi bekliyorum... ramler satılıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar anakart 16 gb kadar ram destekliyor bildiğim kadarıyla ancak benim 8gb takmak istiyorum hangi rami takabilirim acil önerilerinizi bekliyorum... kendi ramlerim de satılıktır tekrar belirteyim

• arkadaşlar çok soru soruyorum ama sormadan da öğrenemem bu yeni ramler hep ddr3 ve hızları 1066mhz den yüksek benim anakartıma hangileri uyar önerilerinizi bekliyorum ilginiz için çok teşekkür şimdiden

• anakartınızı söylerseniz yardımcı olabilirim ve mhzleri aynı ise takabilirsiniz ayrıca 2009 daki sisteme 8gb gerekli değil onu söyleyeyim
  • Pardon anakartı görmemişim ama sorunuzu tam anlamadım :D
  • evet anakartım bu ben ram yükseltmek istiyorum ne yapabilirim en kestirme soru bu sanırım bu sefer sorabildim su an bilgisyarimda 2×2 kingston hyperx ddr2 1066 mhz ram mevcut eğer rami yükseltirsem bu ramler de satılıktır

• konuyla ilgilenen arkadaşlar yardimlarinizi bekliyorum lutfen beni aydinlatin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sapphirein sitesinde DDR 3 olarak gözüküyor.

Boardunuz DDR 2 mi yoksa DDR3 mü.

İşlemciniz nedir. İşlemcinizin desteklediği FSB de seçim yaparsınız. Phenom 2 x4 tarzı işlemciler 1333MHz DDR3. 1066 DDR 2
  • DDR2 RAM takılıysa DDR3 takamazsınız ,

Soket girişleri farklıdır , sokete girmezler.
  • ramler ddr2 kingston hyperx 1066mhz ..... arkadaşlar anakartım konu başlığında yazılı buna uygun olacak şekilde ram yükseltmek istiyorum ve ekran kartı önerilerinizi de bekliyorum
  • mrjudge kullanıcısına yanıt
    bu arada ekran kartım da radeon hd4850 256bit... dx 11 desteği olmadığı için yok şu an cod ghosts oynayamıyorum ekran kartı önerilerinizi de bekliyorum özellikle f/p ürünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 23 Kasım 2013; 16:12:35 >
  • LINK
    Sitesinde Ram listesini göremedim.

Ama 4 GB lık DDR 2 Ramler oluyor.
    Kingston tarzı bilindik marka Ram alırsan olur herhalde.

4 GB Ramim var diyorsun. 4 GB daha aynı Ramlerden alsan bence daha mantıklı.
  • anakartimda bildigim kadariyla 4 slot var şu an 2si dolu diger 2 slot icin de aynı marka ve model almak istiyorum ama üretimi durdu sanırım hicbir yerde sifiri yok..yeri gelmişken soyleyeyim kingston hyperx ddr2 1066mhz 2×2gb ram satan varsa lütfen bana ulaşın.... 350 liraya kadar ekran karti onerilerinizi de bekliyorum..

• arkadaşlar genel olarak bilgisyarımın özellikleri budur performansı nasıl artırabilirim önerilerinizi bekliyorum
     SAPPHIRE AMD790GX DDR2 ANAKARTA 8 GB RAM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 23 Kasım 2013; 17:55:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.