Şimdi Ara

Sapphire Hd 3850 oyunlarda donma reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makinamı yeniledikten sonra yaklaşık 2 ay dır bu ekran kartı ile sorunlar yaşıyorum şöyle ki;
    ilk ekran kartını aldığımda power 450 watt iken donma ve reset sorunu yaşamaya başladım power değiştirip 550 watt olanından aldım ama sonuç yine değişmedi daha önce hd2600 ile rahat rahat oynadığım pes09 - fifa09 * far cry2 - crysis warhead - undercover hangi oyunu açsam hep aynı yerde ilk 2-3 dakikasında donma ve reset gerçekleşiyor.
    sistemi değiştirdim xp iken vista kurdum aynı oyunlarda yine aynı yerde reset atıyor.
    driverlar en son güncel driver ile denedim olmadı en stabil olanını denedim yine sonuç aynı.
    bu kart ile 3d mark test yaptım en son ayarlarla 1440*900 4aa açık vaziyette 6900 küsür puan alıyor ve hiçbir test yarım kalmıyor.
    sıçaklık 65 C çıkıyor fakat donma ve reset gerçekleşmiyor.
    3d mark içindeki oyunuda 1440*900 ile 4aa ile oynuyorum ama donma ve kilitlenme olmuyor.

bu kartın sorunu ne olabilir fikri olan yardım edebilecek bir babayiğit arıyorum :)))

• Sistemde (herhangi bir bileşende) OC var mı? Ben 8.6 sürücü ile çok uzun süre sorunsuz kullandım. Şu anda 8.12 ile kullanıyorum, bir sorun yaşayacak kadar uzun süreli kullanmadım (8.12 olanını) ama şimdilik sorunsuz...
  • hayır sistemde herhangi bir o.c. yok işin garip tarafı oyunlarda reset atarken 3d mark ta neden reset atmıyor onu anlayabilmiş değilim bir de hem xp hem de vistada aynı sorun var deli olmamak el değil mis gibi 2600 xt varken hiç sorun yaşamadım bu kart deli etti beni : )))
  • Sisteminin diğer bileşenleri neler. İnşallah Asus M2N+ Serisi ve AMD x2 5600-6000 arası bişi değildir. Eğer böyle ise konfigurasyonun kesinlikle işlemci ve anakarttan kaynaklanıyo. Denedim aynı sorunları yaşamıştım o yüzden söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.