Şimdi Ara

Sapphire HD 6870 ekran kartına 400w?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar Sapphire HD 6870 erkran kartı almayı dusunuyorum 400w güç kaynağım önceki ekran kardım geforce 8800gts 512 mb ve herhangı bır sorun yasamıyordum gercı erkan kartım bozuldugu ıcın degıstırmek zorundayım
    bu soruyu soruyorum cunku
    8800gts 143 w
    hd 6870 151w güç harcıyor 8w ıcın yenı bır guc kaynagı almaya degermı ??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oyunlarda zorlama durumunda 400 watt güç kaynağı yetersiz kalabilioyr ama kaliteli sağlam 520 yada 600 wattlık güç kynağı işinizi görür ama örnek HİGH Power element bronze plus 600 wattlık güç kaynağını önerebilirim 160 lira olması lazımdı fiyatı ama normal durumda gerektrmez değiştirmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Oyunlarda zorlama durumunda 400 watt güç kaynağı yetersiz kalabilioyr ama kaliteli sağlam 520 yada 600 wattlık güç kynağı işinizi görür ama örnek HİGH Power element bronze plus 600 wattlık güç kaynağını önerebilirim 160 lira olması lazımdı fiyatı ama normal durumda gerektrmez değiştirmeyi.

anladım yani güç kaynağını en acelesinden değiştirmeme gerek yok ama ilerisi için mutlaka değiştirmem gerekıyor sanırım cevap için teşekkürler
  • Yük altında kartı güç çeker. Kartı riske atmayın. Yakın zamanda psuyu değiştirmenizde fayda var
  • 1080p, yüksek grafik ayarlarında güç tüketimi artıyor, o nedenle yüksek olması iyi.

zira aynı ekran kartından kullanıyorum, 2 tane pci-x 6pin girişi var ve kutusunda min 500w, tavsiye edilen 600w yazıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.