Şimdi Ara

Sapphire hd 7970 o.c Alınırmı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınabilir 7970 bulabilirseniz asus top modelidir.

edit: herkez değil herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Livenx

quote:

bunun yerine özel soğutmalı GTX670 alın daha iyi olur

7970 Daha İyi Değilmi ?

değil

İmzanda yazıyor nasıl değilmiş

imzamda kötü mü yazıyor.

>HD7970 GHZ>GTX680>GTX670 benim imzam değil bu senin imzan

• Alınabilir tabi neden alınmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancdodo

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Orijinalden alıntı: ancdodo

quote:

B.M.W mide bulandırıyorsun artık ..... Her ekran kartı bölümünde ''680/670'' diye yırtınıyorsun.

Geçen günlerde, yalan olmasın, yanlış hatırlıyor olabilirim forumda böyle bir konu açıldı fanatiklik yapmayalım falan diye. Ama nerdeeee

Görende kartı kendi tasarladı zanneder o kadar çok bilmişlik taslıyor ki bir noktadan sonra gerçekten çekilmiyor.

Birde imzasına karşılaştırma koymuş neye göre yaptıysa ? şaşırdım cidden 690>7990 yazmış ya kardeşim kaç gün oldu karşılaştıralı bu kartlar 7990 ezmedimi 690 ı ? Zaten ezmesi normal 690dan neredeyse 1 sene sonra çıktı. Hani, ne bileyim işte konuşsun dursun.

benim anlamadığım gtx660 nasıl hd7870 den güçlü oluyor. forumda defalarca kullanıcı testleri yapıldı.

http://forum.donanimhaber.com/m_67942828/tm.htm

• quote:

B.M.W mide bulandırıyorsun artık ..... Her ekran kartı bölümünde ''680/670'' diye yırtınıyorsun.

zoruna mı gidiyor
  • quote:

quote:

zoruna mı gidiyor

yeter artık senin konuştuğun. Onun değilde benim zoruma gidiyor heryerde bir nvidia intel fanatikliği bitane daha çıktı senin gibi donsuz balık diye açık konuşmak gerekirse
    Hastamısınız olum siz der olayı bitiririm illa kavga dövüş istiyorsan pmye gel adres ver. Gece gece adamı delirtme.
  • BMW'nin cevapladığı başlıklardan uzak durma kararı aldım. Zaten sabit mesaj - 670 daha iyi...

Size tavsiyem siz de yazmayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

bunu bilen sayılı kişilerdensiniz hocam
  • sapphire hd 7970 o.c alınır tabı neden alınmasın. cf yapmanız dahada kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

nokta eksik

çoık karıştırılan hataları düzeltmek gerekir.

• quote:

quote:

quote:

nokta eksik

çoık değil çok olacak.

• quote:

Beyler Daha Once Bi Konuda 7850 cf Yapayımmı dıye Sormustum ama Herkez Yapma dedı. Bende 7970lere Bakmaya Basladım. Sizce Başlıktaki Kart Alınırmı ?

KART:http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11197-01-40g-hd7970-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59833

normal 7970 al işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

quote:

nokta eksik

çoık değil çok olacak.

• BMW'yi bende blocklayacağım böyle giderse. Önce imrendim 670 ile rekor kırar diye ama şimdi nefret ettirmeye başladı. Son bir kez daha bilgisizce ve cahilce,hiçbir veri ve kanıta dayanmadan verdiği cevap daha olursa intel fanı olan mystik'i blokladığım gibi bloklarım.

mystik'in fx6300 yerine g2020 önerdiğini ve bunun sebebinin de 6300'ün g2020'yi o.c ile geçmesinden dolayı ve o.c yapmak için faz sayısı,soğutma anakart gibi ayrıntılarla uğraşılması gerekeciğini söyledi. o da şu anda blok listemde intel fanı olarak sırada da bmw var.
  • Kartı dün aldım soğutma konusunda endişesi olanlar için söylüyorum far cry 3 ultra detay 1920x1080 3 saat oynadım 68 dereceyi geçmedi performansı mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fan sesi duyulmuyor inanılmaz sessiz bir kart. Parasını sonuna kadar hakediyor ekran kartı ihtiyacınız varsa hele %30 indirime denk getirirseniz bir saniye bile düşünmeden alın. Sapphire Trixx sayesinde overclock un dibine vurabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

Kartı dün aldım soğutma konusunda endişesi olanlar için söylüyorum far cry 3 ultra detay 1920x1080 3 saat oynadım 68 dereceyi geçmedi performansı mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fan sesi duyulmuyor inanılmaz sessiz bir kart. Parasını sonuna kadar hakediyor ekran kartı ihtiyacınız varsa hele %30 indirime denk getirirseniz bir saniye bile düşünmeden alın. Sapphire Trixx sayesinde overclock un dibine vurabiliyorsunuz.

Hocam ben sapphire 7970 oc with boost almayı düşünüyorum. Link bu:http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8546 nasıl sizce gönül rahatlığı ile alınabilir mi?

• quote:

quote:

7970 Daha İyi Değilmi ?

7970 değil 670'ten, 680'ten bile daha iyi. B.M.W'ye bakma sen. O Nvidia fanatiği olduğundan öyle yazıyor.

Nvidia, 680'in hız aşırtmalı versiyonu olan 770'le 7970'i ancak geçebildi. AMa her iki karta da hız aşırtma yapıldığında 7970, 770'i de az bi farkla geride bırakır. Aradaki bellek ve fiyat farkına ise değinmiyorum bile.
  • bence amdnin yeni serisi beklenir yada gtx770 alınır yoksa hd7970 alınmaz şurada 2-3 aya eski seri olucak amd yeni seriye odaklanacagı için driver sıkıntısıda olucaktır malum amd driver özürlü bir firma oldugu için bence en mantıklısı acele yoksa amdnin yeni serisini bekleyip önünü daha iyi görmek acele var ise gtx770 almak. hd7970 helede asusun top modelini almak bana göre yersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

quote:

7970 Daha İyi Değilmi ?

7970 değil 670'ten, 680'ten bile daha iyi. B.M.W'ye bakma sen. O Nvidia fanatiği olduğundan öyle yazıyor.

Nvidia, 680'in hız aşırtmalı versiyonu olan 770'le 7970'i ancak geçebildi. AMa her iki karta da hız aşırtma yapıldığında 7970, 770'i de az bi farkla geride bırakır. Aradaki bellek ve fiyat farkına ise değinmiyorum bile.

bu adamın attıgı yorumlara altıma imzamı atarım abi ağzından bal damlıyor vallahi

• Biraz daha bekleyebiliseniz bekleyin amd nin yeni kartları çıkaçak yada gtx7** serisinden bir kart alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.