Şimdi Ara

Sapphire HD2600 pro O/C sorunu Beyler ltfn yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese mrb arkadaşlar bu kartı yeni aldım ve üstündeki soğutucuyu hemen değiştirdim oc için fakat hiçbir programla oc yapamıyorum.Ati tool la yaparken değer hiç değişmiyo.Ati tray tool da ise mavi ekran çıkıp kapatıyo.İnternette kısa bir araştırmamda bu sorunun atinin pcıe den agp ye uyarladığı kartlaardaki kullandığı yongadan kaynaklanıyo yazıyordu bu konuda bir bilginiz varmı? Ayrıca diğer bir sorunum gpu saati kendi kendini düşüyo lütfn yardım edin ya kafayı yicem olmazsa gidicem geri vericem bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DodGyBloop12 -- 9 Şubat 2008; 5:54:55 >

• 14 kişi okumuş bi cvp veren yok
  • rivatuner programını kullan çok süper bence iyisi benim hd2600pro o.c yaptım tıkır tıkır çalışıor..

www.downloads.guru3d.com/download.php?det=163
  • ne yani bende hd2600pro kullanırum o/c yapmayı düşünüodum olmazmı bnmkide??
  • quote:

Orjinalden alıntı: erberkylmz03

rivatuner programını kullan çok süper bence iyisi benim hd2600pro o.c yaptım tıkır tıkır çalışıor..

www.downloads.guru3d.com/download.php?det=163

rivatuner nVidia için bi program diil mi??
  • ati'de kullanabiliyor..
  • çok saol arkadaş snle bilgisayar paylaşımı yapsak bana da yapabilirmisin?? Ben bi türlü beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeBurak -- 17 Ağustos 2008; 12:08:20 >
  • slm okartı bende kulanıyorum ama sana kötü bir haberim var
    2600 serisi baya bi takoz kartmış driver sorununu omegayla anca iyileştirebildim oda hala stabil değil kötünün iyisi
    gerçi bendeki agp ama ramlerde hiç hız artmıyo anca işlemciyr dokunabiliyom oda keyif vermedigi için ben kaderimi kabul edip normal kullanmaya devam ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.