Bildirim
Sapphire HD3850 512MB ISINIYOR
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim aklıma şöyle bişi geldi manual olarak ekran kartı fan hızını yukarı çek bu sefer çok ses olur :P -
peki kasanda kaç tane ekran kartı slotu var 2 den fazlaysa yerini değiştirerek aradaki mesafeyi açabilirsin tabii ısınıyo derken bundan kaynaklı oyunlarda donma takılma oluyorsa bunu yapabilirsin ayrıca tam olarak sıcaklık değerlerini verebilirsen daha değişik önerilerde de bulunulabilir... -
He bide aynı özelliklerde pasif soğutuculu bir karta geçebilirsin kesin ve sesiz çözüm için. -
ısınsın boşver bişiy olmaz o kartlara 100-110 derece rahat çalışır. -
Isınsın bişi olmaz merak etme. Bak benim 3850'ye
-
o ısının aradaki boşlukla ilgisi yok bence. arkadaşım o kartın soğutucu ızgaraları pislikten tozdan kapanmış olabilir bence fanı çıkarıp bir bak. eğer 1 yıl veya daha uzun süredir kartın fan bloklarını temizlemediysen öyle bir ısı vermesi gayet doğaldır soğutucuyu karttan ayır ve bir güzel temizle kartın işlemcisini tekrar macunla ve soğutucuyu yerine geri tak farkı anlarsın o zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: alito
o ısının aradaki boşlukla ilgisi yok bence. arkadaşım o kartın soğutucu ızgaraları pislikten tozdan kapanmış olabilir bence fanı çıkarıp bir bak. eğer 1 yıl veya daha uzun süredir kartın fan bloklarını temizlemediysen öyle bir ısı vermesi gayet doğaldır soğutucuyu karttan ayır ve bir güzel temizle kartın işlemcisini tekrar macunla ve soğutucuyu yerine geri tak farkı anlarsın o zaman.
içim rahatladı arkadasım sıcaklık 100 derecenin uzerine cıktığına göre fazla telaş yapmam artık çok saol -
quote:
Orijinalden alıntı: OpsMuDeDiN
quote:
Orijinalden alıntı: alito
o ısının aradaki boşlukla ilgisi yok bence. arkadaşım o kartın soğutucu ızgaraları pislikten tozdan kapanmış olabilir bence fanı çıkarıp bir bak. eğer 1 yıl veya daha uzun süredir kartın fan bloklarını temizlemediysen öyle bir ısı vermesi gayet doğaldır soğutucuyu karttan ayır ve bir güzel temizle kartın işlemcisini tekrar macunla ve soğutucuyu yerine geri tak farkı anlarsın o zaman.
içim rahatladı arkadasım sıcaklık 100 derecenin uzerine cıktığına göre fazla telaş yapmam artık çok saol
dediklerimi uygularsan en fazla 80 derece görürsün sıcaklığı
-
Benimde kasada benzer bir problem vardı.12 cm lik bir fanı kasanın içerisinde sotların olduğu bölüme doğru konumlandırdım.Şuan bir problem yok -
haklısınız tozlar yapıyor ısıyı. Ben gittigidiyordan kompressör aldım arada bir temizliyorum parçaları. Daha serin çalışmaya başlıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X