1680x1050 Dx10 VeryHigh + 8XAA Ortalama 29, Min 17FPS... Bence gayet başarılı. Birde bu değeri tek kart olarak verebilen bir kart olsa çok iyi olacak.
Yakında 4870x2 ler geliyor ona umut bağladık artık
crysis in o bench programı nerede yahuuu bir türlü bulamadımm..??
arkadaş iletti guru3d den indirdim ama çok saçma bir bench programı olmuş..Normal oyun oynatıyor bana birde epey ilerlememe rağmen bitmek bilmedi.Onun yerine crysis klasörü içindeki bench bence daha sağlıklı ekranı kendi yönlendiriyor siz bir şey yapmıyorsunuz...bu programda çok kasıldı pc..
cpu yu oc etmeyi dene 3dmark 06 puanın gözle görülür şekilde artar, 3dmark06 cpu dan çok puan verior özellikle 4 çekirdekliyse...
Az almış... Ama oyun testlerinide görmek gerek
crysis min 17 fps diyosa savaş ve çatışmalrda 10 fps yi görürsünüz çünkü benck mark da savace alanı gezdiriyo gemiye çıknca savaşlarda flan fps baya inicek
crysis 1680x1050 dx10 very high testleri için teşekkürler
elinize sağlık ama 20k görememek hayal kırıklığı yarattı
Elinize sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: annihilator
3dmark 06, adı üstünde 3d mark 06. 2 senelik bir benchmark. Kullanmayın şu programı artık kartı bench ederken. Hiç bir şey ifade etmiyor.
bunu bas bas bağiriyoruz ne zamandir hala anlayan çikmadi. vantage'ı da beğenmedi çoğu beyefendi, grafikleri kötü diye :D anlamadilar ki önemli olan kullandirttiği teknolojiler çizdirttiği poligonlar, kaplamalar. neyse arkadaşlar vantage mis gibi test, hem işlemci testleri de adam akilli, oyle 3dmark06 gibi işlemciye grafik hesaplatayim demiyor işlemcinin asil kullanildiği yerler olan ai ve fizik hesaplamalarinda test yapiyor. takilmayin 06'ya.
Kart güzel görünüyor, gtx serisinin fiyatı bakımından HD 4870 "ülkemizde" rakip olması biraz zor gibi..
sorun driverlar ile alakalı gözüküyor. expander arkdaşımızıın puanının yüksek olduğundan bahsetmişler arkadaşlar burada işlemci faktörü ortada
Bu test icin hangi PSU kullanildi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: jacktheripper
Zderins kardeşim şuan tatilde gelsin tekrar denemeler yapacağız zaten. Ben sadece fikir olması açısından bu testleri yayınladım forumda. Mesela aşağıda xtremesystems den bir arkadaşın Biostar p45 anakartta aldığı crossfire skorunu veriyorum. Burdan açıkça belli oluyor ki aldığımız SM3 puanı çok düşük.