Şimdi Ara

SAPPHİRE HD5830 tavsiyeniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun!! İyi bir fiyata almışsın.Önceden görsem 5850 yi tavsiye ederdim ama sen makul bir fiyata aldığın için tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqottenHopes

Hayırlı olsun!! İyi bir fiyata almışsın.Önceden görsem 5850 yi tavsiye ederdim ama sen makul bir fiyata aldığın için tercih edilebilir.

tesekkr ederim ama 5850 bulamadım vatanbilgisayarda vardı ama kac zmandır yuzde 25 ındırımı beklıyordum o da olmayınca almak bu fiyata almak zorunda kaldım...hayıırlısı olsun diyelim..
  • @merman

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bizde arkadaşıma bu kart ile crossfire yaparak ati 6970 performansını elde ettik. F/p oranında daha önce dediğim gibi bence şuanda oldukça başarılı. Bu arada askerlik için şimdiden hayırlı teskereler dilerim. Kazasız, belasız git gel kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

@merman

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bizde arkadaşıma bu kart ile crossfire yaparak ati 6970 performansını elde ettik. F/p oranında daha önce dediğim gibi bence şuanda oldukça başarılı. Bu arada askerlik için şimdiden hayırlı teskereler dilerim. Kazasız, belasız git gel kardeşim...

eyw. kardesim guzel dileklerin hiçin inşallh hepimiz icin hayırlısı ne ise o olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

HD5830 ile GTX460 mukayese edilmez. GTX460 her durumda daha iyi bir karttır. Varsayılan hızlarında HD5830 dan zaten daha iyi iken OC potansiyeli ile çok daha üst seviyelere göz diken bir kart.

İkinci el de olsa, faturalı, garantisi devam eden, sağlam bir GTX460 (260,00 lira ise helede) her şart altında 230,00 liraya alınan sıfır HD5830 a tercih edilmeli bence.

sayın yöneticim size katılmıyorum(konuyu hortlatmak deil amacım ama)
  • hd 5830 kullanmıştım gtx 460 da kullandım ; hd 4890 ile aynı (dx 11 li halidir).gtx 460 daha iyi bir kart ama hd 5830 da yeterli sayılır ama onun yerine garantili bir hd 5850'yi veya garantili gtx 460'ı tercih ederdim.
    kart hd 5770 ile hd 5850 aarasında ama hd 5770'e daha yakın bir kart.
    230 liraya sıfır alınırmı denirse bence alınabilir ama dediğim gibi garantili gtx 460 veya hd 5850 tercih ederdim.

edit:kart alınmış kazara hort'a devam etmişiz.pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 22 Mayıs 2012; 21:29:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.