Şimdi Ara

SAPPHIRE HD5850 Stoklara Girmiş Sonunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su anlık uzak durmak lazım en azından parayı cope atmamak icin
  • en alınası üst seviye kart 275*ve 285 dusunenler dusunmeden alabilir en karlı kart
  • bir yıl sonra fiyatı olur 400 lira bizde ozaman alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 9 Ekim 2009; 19:55:56 >
  • şu fiyat cok normal dirt 2 edition mus zaten saygılar
  • Package Contents
    Game Bundle: Dirt2 Coupon x 1*
    *The game Dirt2 is bundled in coupon. End user may download the game on-line by using the coupon when the game is officially released.

benim gosterdigimde de var oyun yok icinde netten indiriyorsun ciktiginda.275 285 yerine tabi alinir ben onu demiyorum ben diyorum ki isteseler newegg ile ayni zamanda yakin paraya getirebiliyorlar hatta ayni fiyat da oluyor bu gumruk denen nane ekran kartlarina var islemcilere yok mu?yayilmasinda fayda var biraz bekleyin 500'un altina inecek bu alet biri ben kosecem diye inat etse biri etmeyecek.
  • şuan fiyatı pahalı uzak durmak lazım
  • Hd 5850 fiyatı beklediğimden daha uygun çıktı aslında.Nvidia cephesinde bunun muadili gtx 285 mi gtx 275 mi yoksa arası mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Hd 5850 fiyatı beklediğimden daha uygun çıktı aslında.Nvidia cephesinde bunun muadili gtx 285 mi gtx 275 mi yoksa arası mı arkadaşlar?

5850 nvidian hertürlü konuda daha karlı orasını tartışmıyoruz zaten, ATİ kendisiyle çelişiyor yeniseri-eski seri F/P. gtx275-285 karlı diyen hayalperest tir mantıklı olmak lazım. 4890bile %50 az birime sahip halde gtx275le başa baş oda zaten gtx285 e çok yakın. Haliyle istisnasız her oyunda 285in üstünde 5850, dışarıdan gelen testlerde bunu doğruluyor. Kullanıcı incelemesi çıktığında dahada netlik kazanır.
  • yani 5850 nin fiyatı hakkıdır diyorum ben hele 285 lerın fıyatlarına bakarsak
  • Hadi 275 alınabilir de şu vakitte 285 alanada ne derler bilemiyorum
  • Ürün şuan tam olarak novanın stoğuna gelmiş, saat 3 e kadar sipariş verebilirseniz bugün yollarız dediler.
  • 5870 i bant genişligi frenliyor

volt mod ile falan hd5850 daha ii puanlar alabilir denk puanlar alabiliyor o yuzden hd5870 e gore mantıklı kart
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.