Şimdi Ara

Sapphire HD6850 [DİP] 170TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sapphire HD6850 [DİP] 170TL
    Fiyat 170 TL dir. RX460 aldığımdan satıyorum. Sorunsuz çalışmaktadır.

Kart forumdan tarik.abak abimizin firmasında tamir görmüş olup işlevsel herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Kartın tamir olabileceğini düşünmediğimden rx460 almıştım ve şimdide haliyle rx460 ile yola devam etmek istiyorum.
    Tarik beye aynı şekilde anakartımın kuzey ve güney köprülerini değiştirmiş olup hala anakartı kullanmaktayım.

Gskill RipjawsX 4GB DDR3 ram ile takas olabilir.

İstanbulda metrobüs hattı yahut ümraniye çevresinden teslim edebilirim. Türkiyede heryere kargo ile gönderim yapılabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam 160a birakirsan odemeni yapiyim hemen yarin kargolarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti gidiyor çalışıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamir gördüğünü forumda bir mesajınızda belirtmenize rağmen satış yaparken belirtmemeniz düşündürücü. Unuttu iseniz belirtmenizi tavsiye ederim. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direkt3d

Tamir gördüğünü forumda bir mesajınızda belirtmenize rağmen satış yaparken belirtmemeniz düşündürücü. Unuttu iseniz belirtmenizi tavsiye ederim. Hayırlı satışlar.

Doğrudur hocam başta bir kaç arkadaşın ölücülüğünden dolayı kaldırmıştım bir yerden sonra başınıza geldiyse bilirsiniz. Ancak şimdiye kadar ulaştım bana bunu söylemedi diyecek arkadaş yok şükür. Tekrar bu tür kişiler gelmezse ilk mesaja ekledim dediğiniz üzere.

Kart fırınlanMAmıştır arkadaşlar açık ve net şekilde yazıyorum profesyonel şekilde tamir ve test işlemleri tarik.abak in firmasında yapılmış olup kart sağlam tam kapasite çalışır durumdadır.
    Termal macunu(HY510 ile) tarafımdan yenilenmiş en ince ayrıntısına kadar temizliği yapılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.