Şimdi Ara

Sapphire HD6950 2GB 6970 Mod Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün can sıkıntısından Sapphire HD 6950 kartımın bios switchini 2. konuma aldım ve başka hiçbirşey yapmadan anladığım kadarıyla shaderlar açıldı. Sonra Trixx programıyla 6970 frekansına ayarladım. Öncesinde ve sonrasında 3dmark11 ile P bench'i aldım. Ekran kartıyla birlikte işlemciyi de 4.5 GHz ye çıkarttım.

-Şimdi ben ekran kartını HD6970 mi yapmış oldum? Winflash falan hiçbirşey yapmadım sadece kartın üzerindeki switchi diğer konuma aldım sonra da oc yaptım.
    -Test sonuçlarından anlamam ama 700 puanlık bir artış oldu test sırasında çıkan görüntüde ise gözle görülür bir akıcılık geldi. Sonuçları yorumlar mısınız? Yanlış yaptığım yapmamam gereken bir şey var mıdır?

Ekran kartının orjinal hali:

Bios switchi değiştirilmiş hali:

Test sonuçları(üstteki skor stok halde alttaki ise yaptığım değişikliklerden sonraki hali, trixx ise o.c lu hali)

Son olarak sistem özelliklerini yazayım:
    i7 2600k @ 4.5 Ghz
    Sapphire HD6950 (sanırım 6970 oldu)
    Gskill Sniper 8gb 1600 mhz (ram frekansına dokunmadım ama belki anakart kendi kendine oynamıştır bilemiyorum 816.1 MHz yazıyor cpu-z de )
    Asus P8Z68 V PRO gen3

Vaktini ayıran herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Düzeltme: Resmi direk göstermeyi beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycanka -- 3 Mart 2012; 21:52:55 >

• 3d markda ben max 5750 gördüm skorun guzelmiş
  • Cevap için teşekkür ederim. Fakat hala kartımı 6970 yaptım mı bilemiyorum.

Birde şöyle ilginç bir problem var araştırdım ama bulamadım. Trixx ile ayarları 880/1375 yapıyorum voltaj vermeden stabil olarak çalışıyor fakat reset attığımda tekrar orjinal değerlere dönüyor. Catalyst control centerdan amd overdrive özelliğini kapattım fakat değişen birşey olmadı. Ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.