HD6970'in kendi voltajı yükte 1.175V'tur. Ancak; yukarıda verdiğim linke güncel bir bios eklenmiştir, bu bios'ta otomatik 1.17V verilmektedir.
arkadaslar ben bios mod yaptım saat hızlarını 900 5600 e cekip butun testleri tammladım kartım sistem bosta 35 tam yukte en fazla 75 derece kafama takılan birsey var ben voltaj verebiliyorum ama nekadar vercegimi bilmiyorum veya vermeme gerek varmı
Voltaj verme böyle kulllan
quote:
Orijinalden alıntı: Imploser
Voltaj verme böyle kulllan
saol
bende 6950 kartı 6970 yapıcam ama cmd komuta yazsam bile dosya bulunamadı diyor sebebi nedir yöneticden calıştırdım cd (burda boşluk olucak sanırım)%USERPROFILE%|desktop\winflash yazıyorum hata veriyor boşluk yaptım arayı kapattım hala dosya yok diyor sebebi nedir
quote:
Orijinalden alıntı: Leaderjack1
bende 6950 kartı 6970 yapıcam ama cmd komuta yazsam bile dosya bulunamadı diyor sebebi nedir yöneticden calıştırdım cd (burda boşluk olucak sanırım)%USERPROFILE%|desktop\winflash yazıyorum hata veriyor boşluk yaptım arayı kapattım hala dosya yok diyor sebebi nedir
Sebebi eğer winflash konsol versionu ise dosya yolunun yada adının yanlış olması. Ekranı görmeden başka bir şey söylemek güç...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme