Şimdi Ara

Sapphire HD7970 Dual-X OC Rise Of The Tomb Raider Belirsizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre91uyan

Hocam Merhaba nasılsınız, Bende oyun ilk çıktığında ki tabloları görünce üzülmüştüm amd tarafı çoğu kart düşük fps değerlerine sahipti ama gördüğüm kadarıyla yüksek ayarlarda bile oynanabilirlik var. Benim merak ettiğim bir konu var bende imzamdaki sistem var acaba size yakın bir fps alırmıyım ?

iyiyim tesekkur ederim.ne kadar fps meraklisi oldugunla alakali bir sey ama su kesin medium'da cok rahat oynarsin kartinin 2gb olmasi da sorun olmaz.high ayarda yine oynarsin da iste fps'leri sever misin bir de oyun ayar yukselttikce daha cok vram yiyor gibi bir sey duydum oynayan bir arkadastan o yuzden medium kesin oynarsin ve medium'da goruntu kesinlikle kotu degil.yine daha onceki tavsiyem medium high ayar karistirmak lazim bu seviyedeki kartlarda.

• barçalı-batu kullanıcısına yanıt
    oyun guzel ve grafikler resimlerde gorunenden daha guzel.surekli oynamak ileri gitmek istiyorsunuz akici bir oynanisi var ama iste tomb raider oyunu oldugu icin bulmacalar da var her zaman cabucak ilerleyemiyorsunuz ben takildim mesela dun bu resimleri atarken bir yerde.en kolay moda alirim parkta gezer gibi oynar bitiririm gibi bir dusuncen varsa oyle degil yani zorlayan yerleri var ve ilerde de vardir.onceki oyunu oynadiysan onda pek bulmaca burayi nasil gececez olayi yoktu en azindan ben hic takilmamistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 3 Şubat 2016; 17:12:39 >
  • illaki gönül isterki 60 fps sabit alabilsek ama 30-40 fps yeterli bana göre sonuçta gayet akıcı değerler, artık tek tek ayarları açıp 30-40 fps ye denk gelen bir ayar yapıcam bütün oyunlarda yaptığım gibi :) teşekkür ederim tekrar.
  • karli bolum karli bolum diyoruz bu da bir baska karli yer ama oyun hikayesine dahil degil mod sanirim endurance isminde.lara acikiyor ve usuyor onunla mi ugrasacan yer mi kesfedecen ugras dur.acemisi olunca tabi super oynayamadik.tomb raider'de yaban domuzu yemek caiz midir? high preset ve 720p secenegi mevcut bu arada.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ch7djnB8-E

Emre91uyan

rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 3 Şubat 2016; 21:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.