Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphire Nitro+ 6600XT ----FİYAT DÜŞTÜ>>SON İNDİRİM Satın Al 26 Aralık 2022 10:07 1 1 Sapphire Nitro+ 6600XT ----FİYAT DÜŞTÜ>>SON İNDİRİM Kart şubat 2022 Amazon Japonya dan alınma. Haliyle garantisi yok. Kutu içeriği tam. Şuan kasamda aktif kullanıyorum. 2. sahibiyim. İlk sahibi mining yapmadığını söyledi. Bende girmedim o işlere. Kartta ısınma problemi yok, gayet serin çalışıyor. kısa bir test yaptım;İzmir içinde test edip alabilirsiniz. Diğer iller önce ödeme sonra kargo. TAKAS YOK - FİYAT SON ! FİYAT SON MU DİYE SORMAYIN!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RTX 3070 GIGABYTE GAMING OC RTX 3070 GIGABYTE GAMING OC - Fiyat Düştü!!! Sapphire Nitro+ 6600XT ----FİYAT DÜŞTÜ>>SON İNDİRİM