Şimdi Ara

Sapphire R9 280 den Asus R9 280'e geçeyim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben bildigim markadan vazgecmem tek mi cift mi bilmem asus kalitelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd de daha önce birkez asus kullandım o da 5770 idi kart bildiğin yanıyordu boşta bile 50 derece civarı falandı. Hemen geri iade etmiştim. Arada böyle sorunlar denk gelebiliyor fakat forumda bir çok sapphire r9 280 kullanan var. Genel olarak sorun yok kartlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

asus alırsan arızalanma durumunda çizgi nin eline düşersin

sürekli tamir yapmaya kalkarlar beceremezlerde paranla rezil olursun..

sapphire yada msı alırsan arızalanma durumunda servis point bakar sorunu ne olursa olsun direk değişim-iade kararı çıkar yani tamir vs.. işleri ile uğraşmazsın..

asus ürünlerine çizgi baktığı müddetçe asus tan uzak durun..

Sapphire kartımda şu sorun oldu ve servise yolladım 25 gündür kartım yok.Datagate bakıyor ürüne ve tahmin edin bakalım ne oldu?Testi geçmiş,bozuk değilmiş.Bir daha asla ama asla Sapphire kullanmam.

http://www.youtube.com/watch?v=Ft3bQG3SAtc

• Gecme geçme bekle. Amd de asus a yer yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluay7

Gecme geçme bekle. Amd de asus a yer yok

Videoyu izleyin,bu karta düzgün diyen Sapphire umarım batar.
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Teknoloji şans işi.

Hakkını ara

• quote:

Geçmiş olsun. Teknoloji şans işi.

Hakkını ara

Hiç bir şeyde şansı olmaz mı bir insanın ya.Hakkımı nasıl arayacağım?yollucam yine bozuk değil diyecekler,30 gün daha giricek.Okul acılana kadar ben oyunsuz ölürüm artık.Ha inşallah bilgisayardayken falan patlar şu lanet kart direk dava açarım.
    Tüketici hakem heyetine basvur kararı onlar verir.

• quote:

Tüketici hakem heyetine basvur kararı onlar verir.

Tek bir sorundan,bir kez servise gitmiş ürün bu.Ama çözmediler sorunu.Tüketici haklarını 2 ay beklemeye değmez.Kullanırım,daha fazla bozulsun banane.
    Yazık olur. Bazen 2 hafta bazen 2 ay. Hakkını araman daha iyi olurdu.

• quote:

Yazık olur. Bazen 2 hafta bazen 2 ay. Hakkını araman daha iyi olurdu.

Ben oynayamıcağım bilgisayara 2000 lira niye vereyim.Aldığımdan beri rahat rahat oyun oynamadım,kullanamadım.Hakkımı daha fazla bozulunca ararım,ben servise yolladım.Düzgün diye geri yollandı,belgesi var mı?Evet,var.Düzgün olan ürünü naparım ben?Kullanırım.Bozulursa mis gibi alırım iade'mi Asusa geçerim.
    Aldigindan beri rahat rahat oynamadiysan gonder de sonucunu al diyorum. Hakkini beklersen alamazsin. Kullanacaksin. Kullanmadan sorunu bildir. Servis öyle dedi diye kabullenirsen baştan biter onun işi.

Yaşın kac merak ettim okul acilmadan oynayimda i zaman bozulsun mantigindasin

Geçmiş olsun güle güle kullan

• quote:

Aldigindan beri rahat rahat oynamadiysan gonder de sonucunu al diyorum. Hakkini beklersen alamazsin. Kullanacaksin. Kullanmadan sorunu bildir. Servis öyle dedi diye kabullenirsen baştan biter onun işi.

Yaşın kac merak ettim okul acilmadan oynayimda i zaman bozulsun mantigindasin

Geçmiş olsun güle güle kullan

16 yasindayim,okul acilinca oynamam zorlasicak.Ben yaz tatilinde aldim urunu oynayacagim diye.İlk once bu Vatanin rezaleti.Ayni urunden ve ayni sorundan giden kartlari direk degistirmisler,ikinci olarak Sapphire utanmadan sorun yok diyor.Gelir gelmez yine yollasam yine ayni seyi soyleyecek.Yani elim kolum bagli,ya vatanda kavga cikartip iade talebi isteyecegim.Ya da kullanacagim.Geri yollamayi dusunmuyorum.Kim bilir nasil test yaptilar?Bir tane oyun acip denediler mi?Ki deneseler anlarlardi nasıl bir sıkıntı oldugunu.

Ha yollarim,gelir bir daha yollarim bu da 2 ay alir.Ugrasip stres yapmama degmez bile.

Veya fan hizlarini sabitlerim,belki duzelir.

Servise yolla demiyorum. Yaz sonuna kadar kullan sen en iyisi. Tadina bak fan hizini düşür. Ama yaz sonu kesin TUKETİCİ HAKEM HEYETİNE gonder .servise degil hakkini anca boyle ararsın. Ya da vatan a gidip bir Pc de denemelrini soyle para iadesi iste. Ama malum yazi beklemssin oynamak icin haklısın oyna

• quote:

Servise yolla demiyorum. Yaz sonuna kadar kullan sen en iyisi. Tadina bak fan hizini düşür. Ama yaz sonu kesin TUKETİCİ HAKEM HEYETİNE gonder .servise degil hakkini anca boyle ararsın. Ya da vatan a gidip bir Pc de denemelrini soyle para iadesi iste. Ama malum yazi beklemssin oynamak icin haklısın oyna

Vatandaki arkadaşlar artık yakından tanıyor beni,birazdan arayıp görüşeceğim.Pc ile denettim zaten ürünü,3-4 farklı oyuna girdim gösterdim.

İlk önce dediler bir vida ile takalım,vida takmamışlar karta o ayrı bir olay.İkinci olarak kasanın içindeki kablo yığınını biraz düzelttiler ve kartı sabit tutmaya çalıştılar.Tabii her denemeleri başarız oldu,ben iade istedim kabul etmediler.Servis dediler.

İlk önce servisi bir daha arayıp onarım olmadığına dair kesin bir bilgiyi alacağım.Sonra Vatandaki arkadaşlarla görüşeceğim.Eğer bir şey çıkmazsa en son sizin dediğinizi yapacağım.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

İnşallah iyi bir sonuc cikar .kolay gelsin. Rica ederim

• quote:

İnşallah iyi bir sonuc cikar .kolay gelsin. Rica ederim

Az önce servisi aradım,test edenler ile görüştüm.Dediler ki cod ghots,bf4-nfs rivals oyunlarını en yüksek çözünürlükler ile oynadık 3 saat boyunca hiç bir şekilde böyle bir sorun olmadı.Montaj hatalı olabilir dedi oradaki arkadaş.Dedim Vatanda yaptırdım montajı,kasanın uygun olduğu söylendi ve aldım dedim.Dedi montajla ilgili muhtemelen sorununuz,biz uzay sistem kullanıyoruz hiç sıkıntımız yok dediler.

Vatana gelince,takarız kartı,bakalım ne sorun var.Uzay sistem yaparım olmadı.
    Mail adresi alıp videoyu atabilirsen iyi olur vatandan sonuç cikmazsa

• quote:

Mail adresi alıp videoyu atabilirsen iyi olur vatandan sonuç cikmazsa

Denerim tabii ki fakat montaj sorunu olabileceğine gerçekten inanıyorum.Kasa zaten küçük.Asgard 382 önerdiler.300R alıyordum babam 150 lira fazla vermeyelim falan dedi elemanda önerince aldık.Kasaya kart sığıyor sıkıntısı yok ama en sonu az eğik duruyor.

Uzay sistem olarak kullanırsam sıkıntı geçebilir ama kardeşim falan var nasıl yapıcam en ufak fikrim yok
  • Sapphire Güzeldir yav ASUSDA NERDEN ÇIKTI
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.