Şimdi Ara

SAPPHIRE R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı ( 524 TL ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
11.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat uçmuş yine gerçi yanlış yazmışlardır zaten
  • Satış Fiyatı 689 KDV Dahil
    $ 279.38 (KDV Hariç) olarak hesaplanmıştır.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 15 Mayıs 2014; 9:21:58 >
  • sonu 20G olan modeli . Dikkat bellekler çok ısınıyor alınmaz.
  • R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 575 TL

R9 280X DUAL-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 857 TL

Bu iki ekran kartı arasında 280 TL lik performans farkı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 23 Mayıs 2014; 15:38:55 >

• oguzhan1989 kullanıcısına yanıt
    r9 280 Hd7950 boots un yeni versiyonu, r9 280x ise hd7970 in yeni versiyonu hocam. Bu arada 7950 boot u hala daha pahallıya satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 575 TL

R9 280X DUAL-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 857 TL

Bu iki ekran kartı arasında 280 TL lik performans farkı var mıdır?

Tahmini olarak ortalama %20 daha hızlı. 280 olan 940 da 280x olan 1050de çalışıyor. 280 in ramleri 5000 280x in 6000 de çalışıyor. Grafik işlemcisinin içeriğinden böyle sonuca vardım. Değip değmediğine sen kara vereceksin.

• Eskiden ekran kartlarına verdiğim paralarla araba alırdım, yazık diyorum şu andaki mantığımla. 1920x1080 full AA ve AF olunca sadece bak fullde bile kasmıyor demenin oyun oynamaya kattığı zevk apayrı doğrudur. Bana çok gereksiz geliyor 200 TL den fazla ekran kartına para ödemek.
  • Şu an 577 tl almamak için acil uyumam lazım yoksa alacam. çabuk stok bitirin
  • 7950 ayarında ise hala fiyatı çok yüksek. Bir seneyi geçti 7870 xt aldım 524tlye bir seneden sonra bu kartların 500 altına duşmesi lazımdı. Bana göre şu anki dolar kuruna göre iyi olsada fiyat yinede yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Eskiden ekran kartlarına verdiğim paralarla araba alırdım, yazık diyorum şu andaki mantığımla. 1920x1080 full AA ve AF olunca sadece bak fullde bile kasmıyor demenin oyun oynamaya kattığı zevk apayrı doğrudur. Bana çok gereksiz geliyor 200 TL den fazla ekran kartına para ödemek.

Normal şartlarda 5 sene önce 200TL'ye çok kral ekran kartları vardı. Eskiden bu kadar deli gibi kâr yapmıyordu firmalar. Rakip de çoktu, Mavi Bilgisayar kökünü kurutuyordu bazılarının.

5 sene öncesinin 200TL'si ile şimdi aynı mı diyecek olanlar vardır, diyelim ki şimdinin 300TL'si olsun. 300TL'ye güzel bir ekran kartı maalesef yok. Neden yok? Pahalılığı savunan ve yemek yemeyip, kışın üstüne mont almayıp, elektronik cihaz alan bir toplumumuz var maalesef.

Aynı 7 sene önceki ben şu tarif ettiğiniz. 400 TL monta para verdim, acımadım. Ekran kartına yazık,

HD4870 var 3-4 sene önce 250 tl ye mi ne ikinci el almıştım. Oyun oynamıyorum ama böyle FPS harici oyunları güzel görüntülerde açıyor, ne gerek var cam gibi olmasına

• quote:

Vatan'dan yanlış girilmiş fiyat ile ürün alamazsınız beyler.

Satış sözleşmesinde ''100 dolarlık malın 2 dolara satılması gibi vs...'' bir örnek var. Yani yanış fiyatlarda sorumluluk kabul etmeyiz, sipariş iptal edilir diyorlar.

nasıl alamazsınız.. illa faturayı mı gösterelim.. kargo dahil 529 liraya aldık işte..
  • 581 TL şuan...http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

Hayır anlamadığım rakam yanlışsa ayın başında da aynı mevzu olmuş ve burada yazılana göre düzeltilmiş... Ee gene tekrar nasıl yanlış yazılıyor? He eğer yanlış değilde fiyatı gerçekten buysa şu kartla aralarındaki fark nedir?

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-directcu-ii-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU#genel-bakis

Benim tek gördüğüm 1000Mhz'lik bellek hızı... Bu mu ediyor yani 300 TL'ye yakın para?

• ah gözünü sevdiğim kartı :D amd kart alıcam alıcam bundan sonra. ne cektim laptopta 670mx den. koy masa altına calışşın.elinin altındaki aletin tosuldaması ... sanırım fiyat yalnış değildi şimdi 50 lira artmış.sapprie kartlar getirmiş vatan ondan bence bolca :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Eskiden ekran kartlarına verdiğim paralarla araba alırdım, yazık diyorum şu andaki mantığımla. 1920x1080 full AA ve AF olunca sadece bak fullde bile kasmıyor demenin oyun oynamaya kattığı zevk apayrı doğrudur. Bana çok gereksiz geliyor 200 TL den fazla ekran kartına para ödemek.

Normal şartlarda 5 sene önce 200TL'ye çok kral ekran kartları vardı. Eskiden bu kadar deli gibi kâr yapmıyordu firmalar. Rakip de çoktu, Mavi Bilgisayar kökünü kurutuyordu bazılarının.

5 sene öncesinin 200TL'si ile şimdi aynı mı diyecek olanlar vardır, diyelim ki şimdinin 300TL'si olsun. 300TL'ye güzel bir ekran kartı maalesef yok. Neden yok? Pahalılığı savunan ve yemek yemeyip, kışın üstüne mont almayıp, elektronik cihaz alan bir toplumumuz var maalesef.

Aynı 7 sene önceki ben şu tarif ettiğiniz. 400 TL monta para verdim, acımadım. Ekran kartına yazık,

HD4870 var 3-4 sene önce 250 tl ye mi ne ikinci el almıştım. Oyun oynamıyorum ama böyle FPS harici oyunları güzel görüntülerde açıyor, ne gerek var cam gibi olmasına

Sizinki de katmerli avuntu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

quote:

quote:

Sizinki de katmerli avuntu.

Ayran budalası olmaktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 8 Haziran 2014; 15:50:53 >

• Şu an fiyatı 580 TL olmuş. Bu fiyata harika bence. Alacakalr kaçırmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Şu an fiyatı 580 TL olmuş. Bu fiyata harika bence. Alacakalr kaçırmasın.

Fİyat hatası mı acep?

• almayacağım, 5770 imle mutluyum ben. yoldan çıkarmayın adamı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.