Şimdi Ara

Sapphire R9 295X2 GDDR5 Stokta (4.497 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ziel34

Neden bu kadar pahalı bu kart avrupada bile 1600 euro

matematik fail .
  • 4K çözünürlük, FULL HD 120 hz veya 144 hz monitör, AMD eyefinity (çoklu monitör) vb. kurulumların aşağısı için bu kartı almak para israfından başka bir şey değildir.

Umuyorum ki 1080P@60 Hz için bu kartı alan çıkmaz.Hatta 2K@60 Hz için bile alınması hata olur.Şu anki oyunları baz aldığımızda gerçekten bu kartın hakkını verecek sistem konfigürasyonlarında kullanılması gereken bir kart.Ancak şu da var ki; kartın fiyatı gerçekten yüksek bir seviyede.Bu yüzden '' ekran kartım en iyisi '' diye hava atma amaçlı bu kartı alıp, 1080P@60 Hz monitör ile kullanan '' bilgisiz ve her şeyden bir haber kullanıcılar '' büyük ihtimalle olmayacaktır.
  • neyse arkadaşlar formdan illa bi arkadaş alıp testlerini koyacak memnunluğunu veya memnuniyetsizliğini belirtecek çıkacatkır beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Sapphire'nin R9 295X2 ekran kartı vatanda 1 mayısta ön siparişte.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-295x2-gddr5-8gb-1024bit512x2-amd-radeon-ekran-karti.html#genel-bakis

bu kart bf4 ultrada siege of shangai da gökdelen yıkılırken fps 120 nin altına düşerse parayı iade etmiyorlarsa alınmaz ama 120 den aşağı düşmüyorsa değer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

@Ahayri
    Ben de seni iyi anladım. Senin ki farklı bır bakış açısı. Lâkin ask_olcer'in yazdıklarında bir yanlışlık yok. Dikkat edecek olursan, bu kartın hiçbir incelemesi 1080P çözünürlükte yapılmamış. Tüm incelemeleri 3'lü monitör (5760x1080) ya da 4K çözünürlükle yapılmış. O ise "1920x1080 çözünürlük için bu kartı almayın. Yazık" demeye getirmiş...

Şimdi de şahsi fikrimi yazayım: İleriye dönük olmasını istiyorsan, şu an bir tane R9 290 alırsın. Baktın ki yetersiz gelmeye başladı. Yanına bir tane daha eklersin ileride. Hem çok daha ucuza gelir, hem de tek kartın yeterli olduğu (ikinci karta ihtiyaç duyduğun) zamana kadar yarı yarıya elektrik tasarrufun olur. Üst seviye bir sistemin ve 120 ya da 144 hz monitörün varsa o zaman bu olabilir ama F/P açısından bakıldığında (yaklaşık performans, nerdeyse yarı fiyatına), köprüsüz 290 CF çok daha mantıklı bir tercih olurdu. Ben olsam öyle yapardım yani.

@_Dominic_Toretto_
    Mesajını kendi mesajımı yazdıktan sonra gördüm. Aklın yolu bir. Pişti olduk yine.

Dediğiniz CF olayı mantıklı, yapılabilir. Ancak ben tek kart performansından bahsediyorum. Ne kadar uzun götürürse o kadar iyidir. Ben zaten R9 290 'da alınabilir olduğunu söyledim, F/P gitmek isteyen gider zaten. Ancak 780Ti 'a gidipde gereksiz demek pek akıl işi gelmiyor bana. Bu kartı alan adam 2 ay kullanmayacak sonuçta. Şuan bile 60 FPS 'yi yakalayamadığı oyunlar bolca mevcut 780Ti'ın.

120-144Hz ve 1080p> çözünürlük olayları bambaşka zaten. Oralarda işin içine direk CF veya 295X2 gibi kartlar girer. 780Ti veya R9 290 'ın kaldırabileceği düzenler değil bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 28 Nisan 2014; 18:57:14 >

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Bjk_muratın amca oğlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus'un fiyatını gören oldumu
  • Haber için tşkler fırsatı kaçırmadım kaptım bitane ücretsiz kargo bide oh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoklara beklediğimden çabuk girdi. Acaba Asus GTX760 ROG STRIKER ne zaman girer...
  • 2245metin kullanıcısına yanıt
    özel sogutmamı klima takacaklar hocam
  • 2 tane aldım. Bi de çalıştırmak için jeneratör...
  • Fiyat iyiymiş
  • Buna Uygun Monitör Almak da şart
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.