Şimdi Ara

Sapphire R9 380 2gb hk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben işlemciyi değiştireceğim derken komple kasayı değiştireceğim galiba:) Eldeki malzemeler ile ne yapabiliriz?

500W Xigmatek power
    8gb ddr3 Ram
    Sapphire R9 380 2GB (aldık varsayalım)

Güç kaynağı i3 işlemci+ r9 380 2gb için yeterli olacak mı?
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam r9 380 ile darboğaz yapar dedi bi arkadaş o yüzden :(
  • raxert R kullanıcısına yanıt
    Dostum elinde 860k varsa hicbirseyini degistirme.

Yoksa intelin bir onceki nedil i5 beya i3 serisi islemcilerinden al.

Gigabyte bi kampanya yapmisti anakartlarda sanirim. Bulabildigin en ucuz anakarti al.

380 ekran kartini tak kullan oldu bitti. Bide eski nir kasan yok mu zaten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şuan kullandığım sistem şu şekilde;

Asus a68hmk anakart
    Amd x4 860 K 3.7 ghz ( Oc ile 4.4 çıkıyor)
    Asus r7 360 2gb 128 bit ekran kartı
    Gskill 8 Gb Tek modül ddr3 ram
    Z3 plus kasa
    500 w xigmatek Güç kaynağı

Ekran kartı bf4 online için biraz düşük gibi geldi bana. Zaten ani fps düşme sorunu yaşıyorum. Asus Türkiye ekran kartı sorumlusuyla görüştüm iade çıkartacaklar haftaya . İade çıkınca Sapphire R9 380 2gb modelini alacağım. İşlemci yeterli olur derseniz kullanmaya devam edebilirim.

İşlemci değiştirme nedenim anakartı öylesine yolladım iade çıktı :)
    Aldigin ekran kaeti zaten 380 ne darbogazi... Yap o islemciye hizasirtmayi gec.

Darbogaz olsa bile yuzde 5 ya olur ya olmaz.

İ3e gecip gereksiz bi ton masraf ediceksin. Gececeginde i3 alti ustu. Gule gulr kullan sistemini.

Yukarıda arkadaş darboğaz yapar deyince değiştireyim bari dedim:) Yarın bilgisayarı vatan bilgisayara götürüp R9 380 takıp test edeceğim. Sorun çıkmaz ise sizin dediğiniz gibi böyle kullanmaya devam edeceğim.
    Bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim:)
    Oyle yap dostum zaten 5 aya zen geliyor islemci piyasasi hareketlenecek o xaman bakarsin simdilik parayi bir kenara koy biriksin oyke sacma bir yatirim sakin yapma benim onerim.

860k idare eder 380i.

Zen gelince anakartı tekrar yollar iade ederim yeni işlemciye geçerim: ) Çok daha mantıklı olur :) çok teşekkür ederim.
    Anakartı keyfimi yollayıp para almayı düşünüyorsun ?

Gule gule kullan : )

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Asus için evet. İade olan anakartıda keyfi yolladım. Ürünü yollarken sorunu nasıl özetlediğinle ilgili bir durum. Tabi ortada bir sorun yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxert -- 12 Ağustos 2016; 0:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raxert

Asus için evet. İade olan anakartıda keyfi yolladım. Ürünü yollarken sorunu nasıl özetlediğinle ilgili bir durum. Tabi ortada bir sorun yok :)

Senin gibiler yüzünden asıl ihtiyacı olan iade alamıyor biliyormusun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Görende lys ye zevk için girip tercih yaptıktan sonra kazandığım bölüme gidip kayıt olmamışım gibi davranıyosun? Bana yeni anakart mı yolluyorlar? İade raporu veriyorlar. Sana gelecek anakartı bana göndermediklere göre neyin kafası? Oranın adı teknik servis yeterince teknik olup problem olup olmadığını çözebilsinler o zaman. Yani işlerini yapmaları gerektikleri gibi yapsınlar. Neyse iyi geceler.
  • Hocam elindeki işlemci o kartı idare eder. Kart performansının en az %85-90'ını kullanırsın. Bazı İşlemci yoğun oyunlarda ya da oyunların bazı işlemci yoğun bölümlerinde fps düşüşleri yaşayabilirsin onun dışında canavar gibi oynatır birçok oyunu. İlla sistem değiştereceğim diyorsan ve ucuz yollusundan olsun diyorsan Pentium g3258'li sistem toplayabilirsin. G3258 4 çekirdek isteyen birkaç oyun dışında %100 performans verecektir. 4 Çekirdek isteyen oyunları da sorunsuz oynamak istersen biraz daha para harcayıp ikinci el 4.nesil i3 ile her şart altında kartın %100 performansından yararlanırsın.
    Şu yazdığınızı ekran görüntüsü ve konunun linki ile Asus Türkiye'ye yolladım. (Belki) sizi adam yerine koyarlar (umarım) da savcılık üzerinden başvurup siteden bilgilerini alıp size ulaşırlar. Yaptığınız en hafif ifadesiyle firmanın garanti ve müşteri memnuniyeti sistemini suistimal etmektir. Hiç olmaz ise sizi kara listeye alır ve bundan sonraki "keyfi" iade çabalarınızın önüne geçerler.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız belki kendilerini duzeltirlerde sorunlu karta sorun yok diyip geri yollamazlar. Sorun olmayanada sorun var diyip değiştirmezler. Bu arada hiç bir bağlayıcılığı olmayacaktır. Çünkü ürünün iadesini vermişsiniz demek ki benim bilmediğim sorun varmış noktasında olabilir konu. Aynı servis sorunlu ekran kartıma sorun yok diye geride gönderdi mesela. Müşteri memnuniyeti o kadar yüksek ki beni arayıp sözde bilgi vermişler. Konuyla ilgili bilgilendirme yapmışlar. Neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. İşlerine geldiği gibi davranan yetkili servisleri yok mu? Detaylı test etmeleri gereken kartı 5 dk test edip sorunsuz diyen servis yok mu? O detaylı testi yapmadıkları için sorun var diye sorunsuz anakartı alan servis aynı servis değil mi? Iyi okusunlar ki kendilerinin bir tüketici tarafından nasıl algılandıklarını bilsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxert -- 12 Ağustos 2016; 10:41:17 >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim

• 4 al olum 2 yi ne yapacan la

• nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Bütçemi yükseltip zen geldiğinde fiyatları uygun olursa zen mimarisinden bi işlemci almaya karar verdim. Destek ve önerileriniz için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.