Şimdi Ara

Sapphire R9 380X NITRO 4gb vs Sapphire RX470 OC 4g (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 380x öneren olmuş çok ilginç rx470 970'İn önüne geçebiliyor ki ilerleyen zamanlarda tamamen önünde olacaktır.https://www.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

karta oc yapmadan kullaniyorsan bence medium oyna sen bu oyunu zaten dedigin gibi medium high very high cok degisen bir sey olmuyor ama en dusuge al en yuksekle ayni diye video cikardilar o palavra.tess. yok bir kere en dusukte duvarda yazi filan olursa oyuk oldugunu anlamiyorsun ha su dedikleri dogru en dusukte bile goruntusu guzel oyunun o yuzden fps'ye cok takilmaya gerek yok al medium'a devam.

high ayarlarda da takılmadı aslında, en güzeli high ayarları açıp shadow kalitesini 1-2 tık düşürmek olacak.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    custom yapayim diyorsun?takilmadigi surece bence hic mesele yok ama bir ani bir anina tutmuyor oyunun ayni sekilde bir turu da oteki gibi degil.olmadi tura gore ayarla.village turlari en cok kastiranlar genel tabirle cayir cimen turlari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

380x öneren olmuş çok ilginç rx470 970'İn önüne geçebiliyor ki ilerleyen zamanlarda tamamen önünde olacaktır.https://www.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg

Onuda bi zahmet yapsın zaten kaç senelik 970 hala referans olarak dün çıkmış yeni mimari kartlarla kafa kafaya kapışıyor amd için bu bir başarı örneği değil.

** 380x bu arada fazlasıyla işini yapan gayet yeterli performans sunan bir kart sıfır alınırmı tartışılır ama 2. elde uygun fiyata tadından yenmez.

• Hocam testleri koymamın sebebi kullandığımız sistemlerdeki gpu'ların yakın kartlar olduğundan (280 hd7950'nin reband hatta) işlemci etkisini görmek istemiştim. 850 mhz testindeki testlerim selmand'ın 7950'i ile aynı sonucu almış. İntele geçecek bütçem olmadığından fx 8300 geçmeyi düşünüyorum 955'den. Ayarları en sona getirip aa smaa'da iken çalıştırınca ise oyun için 25-30 fps arası aldım ama akıcılığı oyundan aldı götürdü. takılmalar ve fps düşüşleri yüzünden high'da tekrar getirdim.
    Konuyu böldüğüm içinde tekrar kusura bakmayın.
    Benim de önerim rx470'den yana olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

380x öneren olmuş çok ilginç rx470 970'İn önüne geçebiliyor ki ilerleyen zamanlarda tamamen önünde olacaktır.https://www.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg

Onuda bi zahmet yapsın zaten kaç senelik 970 hala referans olarak dün çıkmış yeni mimari kartlarla kafa kafaya kapışıyor amd için bu bir başarı örneği değil.

** 380x bu arada fazlasıyla işini yapan gayet yeterli performans sunan bir kart sıfır alınırmı tartışılır ama 2. elde uygun fiyata tadından yenmez.

Saçmalıyorsun be amd sanki çok çabalıyorda veremiyor o performansı kardeşim birisi vaktinin ileri düzey ekran kartıydı neredeyse, birisi giriş seviye. Amd'nin 970'in rakibi olan 300 serisinden 1 seri sonra giriş seviyesinde önceki yüksek seviyenin performansını vermesi gayet başarıdır fiyatıda çok uygun ülkemiz için konuşmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Hocam testleri koymamın sebebi kullandığımız sistemlerdeki gpu'ların yakın kartlar olduğundan (280 hd7950'nin reband hatta) işlemci etkisini görmek istemiştim. 850 mhz testindeki testlerim selmand'ın 7950'i ile aynı sonucu almış. İntele geçecek bütçem olmadığından fx 8300 geçmeyi düşünüyorum 955'den. Ayarları en sona getirip aa smaa'da iken çalıştırınca ise oyun için 25-30 fps arası aldım ama akıcılığı oyundan aldı götürdü. takılmalar ve fps düşüşleri yüzünden high'da tekrar getirdim.
    Konuyu böldüğüm içinde tekrar kusura bakmayın.
    Benim de önerim rx470'den yana olacak.

955 den fx seridine oyin icin gecmek hata olur, tekil cekirdek performansı cok artmadı, paran yoksa i3 al skylake oda baya saglam islemci benim 2500 k ile benzer performans veriyor oyunlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    anakartin gayet guzel.ikinci el alacagin bi 8300 8320 ile guzel oc yapabilirsin en ucuz yol olur elindeki islemciyi de rahat satacagin icin.bakkal tipi diye tabir ettigim oyunlari yani tomb raider gibi daha cok oynuyorsan iyi olur ama degisik oyunlar oynuyorsan tek cekirdek muhabbetinden basin agriyabilir.biraz daha imkanin varsa skylake'ye gecmek zorunda degilsin ikinci el alacagin 3570k gibi islemciler de gayet guzel olur.yalniz anakartlari biraz sorun oluyor tek bulma konusunda ama anakart islemci ikili satanlar var.oc yapan cinsten duzgun bir anakartla bulabilirsen elindeki anakart islemciyi satinca yine de cok pahali olmaz bence bi arastir ikinci el bolumunu bir sure takip et hem 8300 8320 8350 icin hem 3570k icin.
  • quote:

quote:

quote:

Saçmalıyorsun be amd sanki çok çabalıyorda veremiyor o performansı kardeşim birisi vaktinin ileri düzey ekran kartıydı neredeyse, birisi giriş seviye. Amd'nin 970'in rakibi olan 300 serisinden 1 seri sonra giriş seviyesinde önceki yüksek seviyenin performansını vermesi gayet başarıdır fiyatıda çok uygun ülkemiz için konuşmuyorum.

Asıl saçmalayan sensin, yeni nesil diye 470-480 serisini getiriyorsun kaç sene önce çıkan adamların 970'i ile kıyaslayıp mutlu oluyorsun 970'e yetişiyor bazı oyunlarda onu geçebiliyor diye eee onların yeni çıkardığı 1070-1080 ne olucak ??

Ülkemiz için konuşmuyorsunda banane abd fiyatından herkes amazonmu kullanıyor yada garanti sorununu buradan bile çözemezken yurt dışından çözmeyi göze alsın !!! Aylarca bu forum rx 480 750-800 tl'den satılacak f/p kartı olacak diye sayfalarca çalkalanmadımı eee şimdi bu fiyata 470 bile alamıyorsun ?? 2 dk asıl sen mantıklı düşün...

• konu dağılmış, başka yerlere kaymış, hatta laf dalaşı başlamış

arkadaşlar tamam anladım. rx470 daha iyi. şöyle bir durum var. bulunduğum şehirde vatan'da r9 380x var sadece. rx470 maalesef yok. internetten nova'dan alacağım rx470'i. internetten alınca belli sıkıntılar oluyor biliyorsunuz( garanti, özensiz kargolama vs). rx470 internetten almaya değer mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Asıl saçmalayan sensin, yeni nesil diye 470-480 serisini getiriyorsun kaç sene önce çıkan adamların 970'i ile kıyaslayıp mutlu oluyorsun 970'e yetişiyor bazı oyunlarda onu geçebiliyor diye eee onların yeni çıkardığı 1070-1080 ne olucak ??

Ülkemiz için konuşmuyorsunda banane abd fiyatından herkes amazonmu kullanıyor yada garanti sorununu buradan bile çözemezken yurt dışından çözmeyi göze alsın !!! Aylarca bu forum rx 480 750-800 tl'den satılacak f/p kartı olacak diye sayfalarca çalkalanmadımı eee şimdi bu fiyata 470 bile alamıyorsun ?? 2 dk asıl sen mantıklı düşün...

Arkadaşım ne diyon sen ya Allah için rakipleme sistemi var dimi aklın eriyomu bunlara adam rx470i gtx1070den daha performanslımı üretsin akıl var mantık var amd alt segmenti nvdia üst segmenti süpürecek önce sonra rakip kartlar yavaş yavaş çıkmaya başlayacak bu hep böyledir.

• marsium M kullanıcısına yanıt
    Garantide bir sıkıntı olmaz. Sonuçta faturalı ürün. Paket hasarlı gelse teslim almayabilir yabda tutanak tutabilirsiniz. 14 gün içinde zaten iade hakkınız var. İnterneteen almak bence daha avantajlı. N11 fiyatlarını da takip edin. Sizde yoksa bile forumda kupon hakkı satılıyor. Fiyat değerlendirmesi yaparsınız. En son baktığımda en ucuz n11 de (kupon ile) idi. Piyasada ise sinerji fiyatı uygundu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ne diyon sen ya Allah için rakipleme sistemi var dimi aklın eriyomu bunlara adam rx470i gtx1070den daha performanslımı üretsin akıl var mantık var amd alt segmenti nvdia üst segmenti süpürecek önce sonra rakip kartlar yavaş yavaş çıkmaya başlayacak bu hep böyledir.

Ben ne anlatıyorum sen neden bahsediyosun neyse hadi bak işine hayırlı forumlar sana.....

• Sapphire r9 380x var. Forza 6 hight 1920.1080 de 60 fps :). Kart 1 ay çalıştı oda lol ve pokemon go, forza oynayarak. 470 al ama aralarında çok fark yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.