Şimdi Ara

Sapphire R9 390 NITRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forum sakinlerinden Sapphire R9 390 NITRO hakkında yorum rica ediyorum.1200-1250 Tl az para değil.Aldım alacağım artık işin şakası yok o sebeple..özellikle hali hazırda kullanan veya bir süre kullanıpta kullanmaktan vazgeçen arkadaşları konuya davet ediyorum.Zaman ayıran herkese teşşekkürler.

• Kartı henüz almadıysanız ben kullanıyorum ve memnunum. Isınma problemi az, 60-70 derece arası geziyor oyun oynarken, oyun açık değilken fanlar dönmüyor, gayet sessiz diyebilirim. GTA5 vs denemedim ama Tomb Raider, Bioshock Infinite, Shadow of Mordor, The Witcher 3 vs gibi oyunlarda 1080p ultrada sorun yaşamadan oynayabiliyorum(Ortalama 60fps ve üzeri), bir tek The Witcher 3 de 60fps altına kalabalık alanlarda düşebiliyor.

2 modeli piyasada mevcut, backplate ve backplate olmayan modeli. Bendekinde backplate yok, 1010mhz çekirdek hızıyla çalışıyor, backplate modeli 1040mhz ile geliyor. Overclock için şu anda ihtiyacım olmadığından pek kasmadım, fakat fan ayarı voltaj ayarı vs yapmadan 1060mhz de rahat çalıştırabiliyorum. MSI modelleri daha rahat overclock oluyor bildiğim kadarıyla ama Sapphire kadar soğutmaları başarılı değil.

Kısaca parasının hakkını veren bir kart, 3 ay oldu kullanmaya başlayalı, şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim. (Coilwhine da çıkmadı bende)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosahin -- 22 Ocak 2016; 9:48:45 >

• mosahin M kullanıcısına yanıt
    hocam benimde aklımda bu kart ve r9 380x var. İşlemcim fx 8350 sizce hangisi daha iyi olur darboğaz yapar mı 390 ? sizin işlemci nedir ?
  • Yeni bilgisayar topladığım için i7 6700k kullanıyorum ben. Darboğaz konusunda başka işlemci kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir, benim pek fikrim yok açıkçası.
  • İncelemeye bakabilirsin:https://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Sapphire/R9_390_Nitro/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire Rx 580 Nitro+ 4GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.