Şimdi Ara

Sapphire Radeon RX VEGA 64 Liquid Cooling Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sapphire Radeon RX VEGA 64 Liquid Cooling Satıldı
    Arkadaşlar merhaba,

Sadece iki ay kullanılmış Sapphire Radeon RX VEGA 64 Liquid Cooling ekran kartım satılıktır. Kart normal versiyon değildir. Su soğutmalı versiyondur. Daha önce de satılığa çıkarmıştım ancak istediğim fiyat olmadığı için kutusuna kaldırmıştım. Bilgisayarda takılı halde bile kalmadı. Fotoğraflarını yeni çektim. Foruma sürekli giremediğim için sorularınıza hemen yanıt veremem. Lütfen anlayış gösterin.

Piyasadaki en temiz Sapphire Radeon RX VEGA 64 Liquid Cooling ekran kartıdır. Kart ile overclock ve madencilik yapılmamıştır. Sadece maksimum 4-5 oyun oynamışımdır. Kartın en ufak bir kusuru yoktur. Sıfır niyetine alınabilecek bir karttır. Lütfen tekrar tekrar sormayın ve güvenmiyorsanız kesinlikle almayın.

Kartı 2017 yılında sıfır olarak almıştım. Garantisi o yüzden bitmiştir. Piyasa ikinci el fiyatlarını araştırıp koydum. Piyasa fiyatının oldukça aşağısında bir fiyat yazdım. 1 TL bile pazarlığım yoktur. Kargoyu alıcı öder. Bu yönde atılan mesajlara kesinlikle cevap vermeyeceğim. Lütfen boş muhabbet için mesaj atmayın. Çok altındaki kartlara bile istenilen fiyatlara bakıp fiyatımı o şekilde değerlendirin.

Herhangi bir bilgisayar donanımına ihtiyacım yoktur. O yüzden takas kesinlikle düşünmüyorum.

Ürünü rezerve etmiyorum.

Kartı Amasya merkezde işyerimden elden teslim alabilirsiniz. Şehir dışından alacaklar için önce havale/EFT sonra aynı gün içerisinde iş yoğunluğuma bağlı olarak kargo şeklinde işlem yaparım.

Fiyat: 3750 TL

Yoğun olarak çalışıyorum. Gerekli açıklamaların hepsini ilanda yaptım. Lütfen sadece alıcıysanız mesaj atın. Referans yorumlarımı da mutlaka okuyun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Amasya, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaşlar test yapma şansım yoktur. Şuan laptop kullanıyorum.
  • Fiyat cidden çok iyi bu fırsatçı pazarında. Keşke aradığım kartlardan biri olsa direk çekerdim :)

• Test yapma şansınız yokmuş, kabul ederseniz testleri yaptıktan sonra ücretini ödemek şeklinde kartı satın alabilirim.

• BoSsOfDMaX kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam.
  • Kart BoSsOfDMax adlı arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun.
  • Satış iptal oldu. Tekrar satışta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.