Selamlar, daha gram dokunmadan Everest kartı 68C de gösteriyor. ATITOOL la Find Max Core denememden sonra kart 85 e kadar çıktı, ben de iptal ettim. Bu değer normal mi sizce?
benim kart masaüstündeyken genelde 55 derece, oyunlarda 75-85 arası oluyor. X1900'ler çok ısınıyor. kasa havalandırman iyi mi ? kasa hava alan bir yerde mi ?
bnde 1800XT war daha cok ısınan bır kart
masaustu 44 derece load 60 derece cıvarı-59-58 gezınıyor bu yenı havaların brz sogutmasıyla
yazında 48-49ıdle 63-64 load tu
Havalandırma iyi, zaten kartın tamamını kaplayan kendi soğutma sistemi de var ve biraz gürültülü. Bu gürültüye rağmen sıcaklığa pek etkisi olmuyor. Find Max Core'da bıraksam 90 a 100 e çıkacaktı, yarısında kapattım. Acaba buna uygun etkili ve sessiz bir soğutma çözümü var mıdır?
Merhaba,
X1900XTX + Accelero X2
IDLE: 49 derece LOAD: 75-80 derece
Tşk,
Hicks
Accelero X2 den baska secenek yok
Ben onu kullanıyorum ve cok memnunum
Haa bırde Zalman Vf700ve vf900 war ama tavsıye etmem
@hicks, Accelerox2 den önceki sıcaklık değerlerin neydi?
Merhaba,
Accelero'dan öncesi yok malesef çünkü kartı alır-almaz X2 takıp, susturdum...
Tşk,
Hicks
quote:
Orjinalden alıntı: msari
@hicks, Accelerox2 den önceki sıcaklık değerlerin neydi?
bnm 53-70 tı
eğer power supply ın dandk ise çık ısınmasının neden de bu olabilir aklında bulunsun.
quote:
Orjinalden alıntı: daDaSh
eğer power supply ın dandk ise çık ısınmasının neden de bu olabilir aklında bulunsun.
Enermax Liberty 500 watt kullaniyorum.
Ben en iyisi bi AcceleroX2 alayim, sogutmadan performans alamazsam en azindan sessizlik faktoru var.
ben zalman vf700 cu ile kulanıyorum ve boşta 50C civarı load da max. 80C görüyor düşük devir de çalışıyor Fan ses sorunu da yok
evet benimde kart çok mu çok ısınıyordu accelero x2 taktım hem sessiz hemde soğuk x1900gt ile x1800gto nun fanı aynı zaten çok dandik bir fan
quote:
Orjinalden alıntı: msari
Selamlar, daha gram dokunmadan Everest kartı 68C de gösteriyor. ATITOOL la Find Max Core denememden sonra kart 85 e kadar çıktı, ben de iptal ettim. Bu değer normal mi sizce?
Fan hızlarını ati tool da aşağıdaki gibi ayarla ya da biostan o ayarı yap. Ayrıntılı bilgi için profilime ve açtığım konulara bak. Hicks adlı arkadaşın profiline de bakarsan iyi olur. Biostan fan ayarını resimli olarak anlatmıştı.
Kolay gelsin.
Bu arada, x1900 serisi için 90 derece sıcaklık bile tehlikeli değildir. Ama maximum 70-85 derece arasında çalıştırmanız daha iyi olur.
su soğutma muhteşem kapalı ksa su soğutmam ile 38 derece idlede loadtada 45 i geçmiyor
75 ytl ye 2. elden big water alıp + 50 ytl civarına vga bloğu alınırsa bu ısı değerleri yakalanır işlemciyede blok alınırsa oda nasibini alır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme