Şimdi Ara

Sapphire RX580 8GB Ekran Kartı: 1139 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rx 580 hangi markadan tercih edilmeli. msi, sapphire, gigabyte, Hiss, asus??? Hemen hemen benzer fiyattalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire bu konuda başarılı diye biliyorum
    zaten sadece AMD üretiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guclu81

Rx 580 hangi markadan tercih edilmeli. msi, sapphire, gigabyte, Hiss, asus??? Hemen hemen benzer fiyattalar.
    bence fazla markanın önemi yok gibi fiyat olarak hangisi uygun ise onu tercih edebilrsin
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    Tamam

• guclu81 kullanıcısına yanıt
    bulursan xfx sadece amd ye üretim yapar ve kartlar çok kaliteli belkide amd için ilk sırada olabilir
  • Nanokatalog da xfx rx 590 1380 lira civarıydı sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

bulursan xfx sadece amd ye üretim yapar ve kartlar çok kaliteli belkide amd için ilk sırada olabilir
    Xfx pek satan yok. Garantilik bir durumda sıkıntı olur mu? Ayrıca rx 590, 580 den daha ucuz. 590 nın kronik bir sorunu mu var? Tavsye edildiğinde genelde 580 söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thes1nner

Nanokatalog da xfx rx 590 1380 lira civarıydı sanırım.

www.nanokatalog.com
    XFX RX 590 Fa TBoy 8192MB PCI-E DVI HDMI 3xDP PCI-Express RX-590P8DFD6 Ekran Kartı - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/XFX-RX-590-Fa-TBoy-8192MB-PCI-E-DVI-HDMI-3xDP-PCI-Express-RX-590P8DFD6-Ekran-Karti,PR-1338624.html

İlginç; 590, 580 den daha ucuz??

• guclu81 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum, sapphire nitro ile farkı soğutmadaymış sadece. Sapphire daha iyiymiş o anlamda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

580 ile 590 arasında çok fazla fark yok diye biliyorum bir iki yazılım dışında

Alıntıları Göster
    580 Polaris 20 590 Polaris 30 mimarisinde ayrica uretim process'ide farkli buna bagli olarak hem mimaride ufak guncellemeler hemde NM farki 590 Tdp'si biraz daha dusuk 580'den fakat performans olarak 5-6 fps oynuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

580 ve 590 ın nvidia daki karşılığı nedir?
    570 - 1060 3gb
    580 - 1060 6gb
    590 - 1660

• GTX1060 570 ve 580 üstündedir..hatta 590 nın bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

sanirim gtx1660 ve gtx1660ti

Alıntıları Göster
    1060 bile rx 580 den iyi ne alaka 1660

• 500-550w 80+ psu ve ryzen 2600 lü bir sistemde kullanmak üzere iki kart arasında kaldım.Rx590 diğerine göre 5-6 fps daha fazla veriyor ama güç tüketimi çok yüksek.Ayrıca coil whine problemiyle de daha çok karşılaşıyormuş kullanıcılar.Bir yanım 150 tl daha ver rx 590 al diyor diğer yanım harcadığı güç miktarına değmez diyor.Ne yapsam bilemedim.
  • Pulse ne oluyor acaba ? Bu 590 gtx1070 performansına yakın mıdır acaba ?

• bende sapphire pulse 8gb ekran kartı var çatır çutur her ne oyunum varsa ultrada açıyor . millet kötülemiş ama 1660 ti'yı bile tokatlayan bir kart bu , ha yeri geliyor bazı oyunlarda 3-5 fps geriye düşüyor 1660ti ile ama genelinde hem fiyat hem de performans olarak çok güzel bir kart.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.