Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphıre RX6700XT Pulse - KUTULU - FATURALI - GARANTİLİ - 6250 TL Satın Al 18 Ekim 2023 20:24 1 1 Sapphıre RX6700XT Pulse - KUTULU - FATURALI - GARANTİLİ - 6250 TL 27 Şubat 2023 tarihinde hepsiburada üzerinden aldım.Garantili kutulu ve faturalıdır.Üst modellere geçmek amacı ile satılıktır şuan aktif olarak kasamda takılı.Fiyat : 6250 TL son fiyat düşünüyorum temiz kullanıcı kartıdır.Mining çıkması veya garantisiz kartlarla karşılaştırıp pazarlık istemeyin lütfen ki bu fiyatlara satıyorlar onlarıalıcı mng,yurtiçi,ptt,aras kargo hangisinden indirim kodum var derse oraya gidebilirim isteğine göre alıcı öder.Furmark testi aşağıda ve bilgilerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK - Lamzu Maya X - 2500₺ [SATILDI] Satılık - PSN Hesabı [SATILDI] Playstation 5 Slim Standart Edition Çift kol + Şarj standı + Hesap [SATILDI] Sapphıre RX 7800 XT Nitro+ 15.500 TL Kutu Fatura Garanti