Şimdi Ara

sapphire tower skyride ve otel tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çevrede sürekli sapphire seyir terası reklamları
    görüyorum ve ilgimi çekti. Seyir terası ve skyride
    hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? Ayrıca
    fiyatları nedir gitmek için ne gerekir (b ilet vs.) ?

Ayrıca sevgilimle avrupa yakasında nezih ama
    bütçeyi aşmayacak bir otelde konaklamak
    istiyorum. Önerebileceğiniz otel veya
    verebileceğiniz bilgi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirnoff* -- 20 Kasım 2012; 10:54:34 >

• Nereden gideceğine bağlı, İstanbul Avrupa yakasındaysan direk metroyla gidebilirsin; 4. levent metro çıkışı direk sapphire'in önünde veya direk sapphire girişi var Fiyatı da 15 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
  • Aynen metro uyar cok tesekkür ederim bilgi icin. Hic gittin mi önerir misin? Otel icin fikir?
  • Ordu evi işi yattı sanırsam

Safirin seyir terasına güneş batmadan 2-3 saat önce çıkmak ve güneşi batırmak en güzeli.Yukarsı oldukça soğuk oluyor aşağısına göre montunuzu,berenizi alın.Yukarıda pek karışan eden yok,yanınıza birşeyler alabilirsiniz içmelik,yemelik.(cafe türü yer var tabi).Giriş değişmedi ise 15 TL.

Skyride'da ayrıca para alıyorlar belgesel vardı tv de hatırlarsan kuşların gözünden göçlerini izliyorsun ona benzer birşey, daha çok yabancı turistlere hitap ediyor.İstanbulun İ sini bilmeyenler için güzel tabi.

Otel eğer İstanbuluda gezecekseniz Taksim ve Sultanahmet taraflarını tercih edin.Taksimde oteller bölgesi var,birçok otel var o noktada.Turistik bölge olduğu için çift kalmak sorun olmaz.http://www.hostelworld.com/ sitelerden bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Ordu evi işi yattı sanırsam

Safirin seyir terasına güneş batmadan 2-3 saat önce çıkmak ve güneşi batırmak en güzeli.Yukarsı oldukça soğuk oluyor aşağısına göre montunuzu,berenizi alın.Yukarıda pek karışan eden yok,yanınıza birşeyler alabilirsiniz içmelik,yemelik.(cafe türü yer var tabi).Giriş değişmedi ise 15 TL.

Skyride'da ayrıca para alıyorlar belgesel vardı tv de hatırlarsan kuşların gözünden göçlerini izliyorsun ona benzer birşey, daha çok yabancı turistlere hitap ediyor.İstanbulun İ sini bilmeyenler için güzel tabi.

Otel eğer İstanbuluda gezecekseniz Taksim ve Sultanahmet taraflarını tercih edin.Taksimde oteller bölgesi var,birçok otel var o noktada.Turistik bölge olduğu için çift kalmak sorun olmaz.http://www.hostelworld.com/ sitelerden bakabilirsin.

biri hatirlar diye korkuyodum yakalandik kapatalim orduevi konusunu
    Cok sagol izmirliyim zaten istanbulu pek bilmiyorum ögrenmek icin iyi olabilir. +rep verebilsem vericem o kadar cok tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.