Şimdi Ara

SAPPHIRE X1800XT 256MB yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu kartı almak istiyorum vatanda nedense ucuzlamış ben internetten almak istemiyorum ekrn katını o yüzden sizin önerebileceğeniz yerler varmı normal dükkan olarak bide bu drx10 dan falan bahsediolar acaba şimdi sırasımı ekrn kartı almanın yoksa dedikleri gibi drx10 mu beklemek lazım?

• kart kendi grubunda iyi bir kartır görnül rahatlığıyla alabilirsin forumda ikinci el kısmı var ordan faydalanmanı öneririm

ama ben sıfır alacam dersen bi dünya bilgisayar firması var fiyatlarını karşılaştır kafana yatandan alırsın ;)

kolay gelsin
  • dx10 u bekleme.çünkü o vistayla birlikte çıkacak denioyor.. okar sanıyorum 340-350 doalr seviyerinde. dx10 çıksa en fazla 20-30doalr düşer ama o kadar beklenemz çünkü dx10 a daha var. zaten dx10destekli oyunlar piyasa da ya 1 ya 2. dx10 lu kartlar çıkçak da sonra oyunalr çıkçak da. ohooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cs_source

arkadaşlar ben bu kartı almak istiyorum vatanda nedense ucuzlamış ben internetten almak istemiyorum ekrn katını o yüzden sizin önerebileceğeniz yerler varmı normal dükkan olarak bide bu drx10 dan falan bahsediolar acaba şimdi sırasımı ekrn kartı almanın yoksa dedikleri gibi drx10 mu beklemek lazım?

Dx 10 u beklemene gerek yok. Beklemek istersende cok beklemek zorunda kalirsin. 256mb x1800xt cok guzel bir kart. Piyasadan 340-350 dolar fiyat araliginda rahatca bulabilirsin ama 350$ in ustunde para verme bence.
  • arkadaşalar vatandan almayı düşünüom ama alsammı ordan yoksa başka bi yermi düşünsem çünkü vatan biras sabıkalı bilirsiniz
  • www.inventus.com.tr den alabilirsin yada
    www.gigatek.com (.tr de labilir)
  • bunlar net ten satış yapmıyorlarmı acaba yoksa normal satışları varmı varsa adresleri nedir acaba bilen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ati radeon HD3850 agp
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adresleri buldum arkadaşlar tmm dır buldum adreslerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs_source -- 13 Temmuz 2006; 2:00:08 >
  • arkadaşlar gigatek in ist de yeri varmı orada ucuzmuş bayaa
  • internet sitesinde yazması lazım
  • yaa orada sadece ankaradan bahsediolar ama du bi daha bi bakemm ben
  • Bence fiyatı uygunsa Vatandan da alabilirsin. En eski firmalardan biridir.
  • kargo ile de getirtirebilirsin bi sorun çıkmaz
  • +1
  • vista kasımda cıkıyor buda dx10 un cıkısı demektir cok beklenecek bir durum yok gibi geldi bana eğer elinizdeki idare ediyorsa bu sene sonunu mutlaka bekleyin
  • tavsiye ederim iyi karttır. 512 likleri daha iyi performans veriyor ama onlarda fiyat farkı cok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: R@

+1

Az önce başka bir topicde de +1 yazmışsın.

x1800XT iyi bir karttır.Sorun çıkarmaz.
  • arkadaşlar kasin olarak kasımmda çıkıcaksa drx10 ben beklerim ama ps3 gibi uzatırlarsa o zmn saydırırım hepsine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.