Şimdi Ara

SAPPHİRE X1950gt ÇILDIRTACAK LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: doktorekrem

Tamam bende biiyorum sistem biraz ağırlaştırıyor kartı ancak benzer sistemler 3d mark 3006 da 6000 civarı puanlar alırken benimki 3000 i bile bulamadı ayrıca ram ile ilgili pek fazla problemim yok çünki oynadığım oyunların çoğu rami tam olarak kullanmıyor ayrıca catalist control center yada ati tool aracılığı ile kartta en ufak bir değişiklik yaptığımda ekran kartı devre dışı kalıyor çekirdek ya da ram hızını 1 mhz arttırsan kitleniyor sade o değil default tuşuna bastığımda bile sistem gidiyor ya 3 yıllık fx 5200 hiç böööle sorunla yaşatmadı bana %40 overclock yapardım banamısın demezdi paramızla rezil olduk iyimi?

ATİ%SAPPHİRE

• Bu kartı ben de almayı ve mevcut AGP kartım ASUS 9550 getd ile değiştirmeyi düşünüyorum...sistemim AMD 64- 3000+ s754, ASUS K8N, Aopen H600-b27 KASA, ram 512 mb ddr 400...ama 1 gb daha eklicem eğer kartı değiştirirsem...

Ne dersiniz ? LOST PLANET oynar mıyım
  • KARDEŞ BU BEN agp SİNİ ALDIM AYNI KARTIN VE HİÇ BİR SORUN YOK ANCAK SADCE OC OLMUYOR HEPSİ BU AM AKART ZATEN SANKİ OC Lİ GİBİ CALISYOR BU NEDENLE OYUNLARDA TAKILMAYAN Bİ KARTI NEDEN OC YAPMAYA KALKIYORSUN Kİ SİSTEMİN BİRÜZ YETERSİZ AMA 2005-2006 SKOR ALACAĞIM DİYE BENCE KARTI HEŞLEME YAZIK OLUR ELİNDE KALIN SAPHİRLER PEK OC OLMAZLAR TUL FALAN ALMALISIN OC İÇİN OYUN OYNAMAK İÇİN İSTİYORSAN SADECE KARTI TAK VESÜRÜCÜYÜ GÜNÇELLEME DİREK CD SİNDEN KUR DAHA ETKİLİ LOUYOR VE CONTROL CENTER FALAN KURMA SADECE EKRA NKARTINI KUR YOKAS GENE FERFORMANSIN DÜSÜK OLUR BEN BUN UBİLİR BUN USÖYLERİM 1 HAFATDIR UĞRASIYORUM ÜZERİNDE ANCAK HİÇ BİRSEY DEĞİSMEDİ DEDEĞİM GİBİ CD DEN SACECE EKRAN KARTINI KUR PERFORMANSI ARTACAK GÖRRİÖSÜN BEN 5 E YAKIN WİNDOVS KURDUM AMA HEPSİNDE CD DEN KURDĞUM DRİVER KADAR ETKİLİ OLMAMIŞTİR YİNEDE KENDİN BİLİRSİN BUNLAR BENİM DENEYİMLERİM ÖNCEDEN 6800 ULTRA KULLANIYORDUM LEADTEK VE %50 YE YAKIN OC OLUYŞORDU AMA BU KADAR FERFORMANS ALAMIYORDUM KARTI YORMA DERİM SADCECE ÖMÜR AZALIR ELİNDE KALIR BENCE KULLAN 6-8 AY SONRA YA KADAR FLAAN SATARSIN YENİ KART ALIRSIN OK ...

• UNDYING KARDEŞ
    N EİSTERSEN OYNARSIN ANCAK SİSTEMİN BU OLMALI
    amd 3000
    ram 1.5 gb
    EKRAN KARTIN SAPHİRE 1950gt YADA 1950 pro
    HARD DİSK

BUNLARI ALIRSAN HİÇ BİR SORUN KALMAZ HEPSİNİ OYNARSIN SİSTEMİ KURUNCA BİDE VİNDOVS YENİLE KEYFİNE BAK
    BENED SİSTEM VAR VE TÜM OYUNLARI OYNUYORUM
    STALKER NFS FULL AYAR LOST PLANET FULL AYAR FEAR FULL HEPSİ FUULL YAA FUULLE YAKIN EFEKLERDE TAKILMADAN YONUYORUM ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSELF

UNDYING KARDEŞ
    N EİSTERSEN OYNARSIN ANCAK SİSTEMİN BU OLMALI
    amd 3000
    ram 1.5 gb
    EKRAN KARTIN SAPHİRE 1950gt YADA 1950 pro
    HARD DİSK

BUNLARI ALIRSAN HİÇ BİR SORUN KALMAZ HEPSİNİ OYNARSIN SİSTEMİ KURUNCA BİDE VİNDOVS YENİLE KEYFİNE BAK
    BENED SİSTEM VAR VE TÜM OYUNLARI OYNUYORUM
    STALKER NFS FULL AYAR LOST PLANET FULL AYAR FEAR FULL HEPSİ FUULL YAA FUULLE YAKIN EFEKLERDE TAKILMADAN YONUYORUM ...

o zaman bi 1gb ram takviye edip bu kartı (1900gt'yi alayım)....doktorekrem arkadaş gibi vatandan almayı düşünüyorum....
  • BU KARTLAR DX 9 UN KRALLARI BU KARTLARDAN ALAN HİÇ BİR ZAMAN PİŞMAN OLMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

Bu kartı ben de almayı ve mevcut AGP kartım ASUS 9550 getd ile değiştirmeyi düşünüyorum...sistemim AMD 64- 3000+ s754, ASUS K8N, Aopen H600-b27 KASA, ram 512 mb ddr 400...ama 1 gb daha eklicem eğer kartı değiştirirsem...

Ne dersiniz ? LOST PLANET oynar mıyım

AMD işlemcilerden pek anlamam ancak herhalde o senin saydığın Intel P4 3.0GHz'a denk geliyordur.

RAM'ini kesinlikle 1.5 ya da 2GB yap.

Bu ekran kartını da sayarsak açarsın ancak DX9 versiyonunu. Ayrıca işlemci pek yetmeyebilir çünkü oyun için çift çekirdekli işlemci (Intel Core2Duo) öneriliyor. Grafik ayarlarını biraz düşürürsen oynanır belki.

Yalnız oyunun istediği sistem özelliklerinde hep Intel ve nVidia yazılmış. AMD ve ATI hakkında birşey yok. Ancak şunu biliyorum, ben bu oyunu çalıştıramam bile. Çünkü diğer herşey güzel karşılayabiliyorken CPU benim P4 2.7GHz, ancak bu oyun HT destekli P4 istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Temmuz 2007; 17:05:02 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.