Şimdi Ara

Saran'dan F.Bahçe'yi karıştıracak açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadettin Saran Yönetici olduğu dönemde yönetimim kuruluna ve başkana danışmadan Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarını ve şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını D-Smarta satmış ve bunu yaparken gizlice komisyon almış bir insan. Bizim yönetim de bunu öğrenir öğrenmez onu ihraç etmek için harekete geçti.

Sadettin Saran asla Fenerbahçe başkanı olamaz ve olamayacak ta. Fenerbahçemizin adını kullanarak reklamını yapmayı da bıraksın.
  • Bu adam çakalın önde gideni. Çok safmış iyiymiş gibi duruyor ama çakallıkta sınır tanımıyor.

Bana göre başkanımız Aziz Yıldırım olarak kalmalıdır. Ancak içeride kalması durumunda kardeşi Ali Yıldırım olabilir. Şimdi hemen demeyin biz hanedanlıklamı yönetiliyoruz diye. Fenerbahçe başkanı dediğiniz sert olacak. MAA gibi saf ve korkak olmayacak.
  • Ali Yıldırım dan başkan olmaz. Yöneticiyken ortalıklarda pek gözükmeyen birinin başkanlığı iyi yapabileceğini sanmıyorum. Aziz başkanı severim ama bir gerçeği kabul etmek lazım oda Ali Yıldırım kardeşi olmasa yönetime giremezdi.
  • Açıklamaları çok mantıklı Saran ın. Bu adam Aziz Yıldırım tarafından hedef gösterilmiş birisi. Sadettin Saran ın vladimir beschastnykh transferindeki yaptığı iddia edilen yolsuzluk zaten mahkemelercede olmadığı ortaya konuldu. Ki bu adamın 1 milyon dolar gibi bir meblaya ihtiyacı yoktur. Zamanında Borussia Dortmund un %5 hissesini almış ve en büyük hisseyi almak için talepte bulunmuştu. Fakat o zaman için Alman klübü Türk tarafındamı yönetilicek diyerek hisselerin satışı yapılmamıştı. Sadettin Saran ın mal varlığının yanında 1 milyon dolar sakız parası kalıyor. Zaten Aziz Yıldırım ın zamanında bunu iddia etmeside komikti. Nitekim açılan dava sonucu S.Saran haklı çıktı. Kısacası Sadettin Saran ın önünü kesme çabalarında Aziz Yıldırım galip geldi.

Şimdi Sadettin Saran a çakal deniyor ama Aziz Yıldırım la yan yana getirdiğimde bir çakal görüyorum ama bu S.Saran değil. Evet Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı olamayacak, bakalım bizim sütten çıkmış ak kaşık başkanımız ne yapacak, nasıl bi zararla atlatacağız bu süreci göreceğiz. Zaten klübün şuan içinde bulunduğu durumdan sadece Aziz Yıldırım sorumlu değil, bütün yönetim sorumlu. Olası bir zararda topunun klüpten ellerini çekmesi gerekmekte. Zaten Aziz Yıldırım öyle bir yönetim oluşturdu ki "yanlış yapıyorsun başkan" diyebilecekleri tek tek ihraç ettirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bést

Açıklamaları çok mantıklı Saran ın. Bu adam Aziz Yıldırım tarafından hedef gösterilmiş birisi. Sadettin Saran ın vladimir beschastnykh transferindeki yaptığı iddia edilen yolsuzluk zaten mahkemelercede olmadığı ortaya konuldu. Ki bu adamın 1 milyon dolar gibi bir meblaya ihtiyacı yoktur. Zamanında Borussia Dortmund un %5 hissesini almış ve en büyük hisseyi almak için talepte bulunmuştu. Fakat o zaman için Alman klübü Türk tarafındamı yönetilicek diyerek hisselerin satışı yapılmamıştı. Sadettin Saran ın mal varlığının yanında 1 milyon dolar sakız parası kalıyor. Zaten Aziz Yıldırım ın zamanında bunu iddia etmeside komikti. Nitekim açılan dava sonucu S.Saran haklı çıktı. Kısacası Sadettin Saran ın önünü kesme çabalarında Aziz Yıldırım galip geldi.

Şimdi Sadettin Saran a çakal deniyor ama Aziz Yıldırım la yan yana getirdiğimde bir çakal görüyorum ama bu S.Saran değil. Evet Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı olamayacak, bakalım bizim sütten çıkmış ak kaşık başkanımız ne yapacak, nasıl bi zararla atlatacağız bu süreci göreceğiz. Zaten klübün şuan içinde bulunduğu durumdan sadece Aziz Yıldırım sorumlu değil, bütün yönetim sorumlu. Olası bir zararda topunun klüpten ellerini çekmesi gerekmekte. Zaten Aziz Yıldırım öyle bir yönetim oluşturdu ki "yanlış yapıyorsun başkan" diyebilecekleri tek tek ihraç ettirdi.

• canlandırayım bunu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

neye şaşırdın kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

neye şaşırdın kız

1 yıl 4 ayda ne kadar çok şeyin değiştiğine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azizciler basmış konuyu. Sonra "vay niye biz bu haldeyiz"...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

"Fenerbahçe başkanlığı halen hedeflerim arasında. Dünyada kulübünden iki kez ihraç edilmiş olan bir başka başkan adayı yok. Pes etmeyeceğim.

şair burada yüzsüz olduğunu vurguluyor.

saran ve türevlerinden olan fırsatçılar o koltuğa oturamayacaklar inşallah

ulan kendimden utandım. Ne kadar kandırılmışız meğer böyle

kusura bakma saran reis

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Azizciler basmış konuyu. Sonra "vay niye biz bu haldeyiz"...

Konu 16 ay önce açılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Azizciler basmış konuyu. Sonra "vay niye biz bu haldeyiz"...

Konu 16 ay önce açılmış.

lafı ağzımdan aldım
  • Forumdaki yanar dönerli arkadaşlar ortaya çıkmış oluyor böylelikle. Ne zaman ne dediğimiz ortada ama şu forumda tartışma yaşadığımız kaç kişide ilke denen şey var çoğunda yok.
  • quote:

Şikede yaşanan süreci Fenerbahçe'nin kötü yönettiğini iddia eden Saran, Fenerbahçe yönetimini sert bir dille eleştirdi. Saran, şöyle konuştu:

"Spordan gelmemelerinden dolayı o işi anlayan o spor için gereken fedakarlığı yapan insanlar değil onlar. Araç olarak kullanıyorlar. Bir şeyler vermek için değil, bir şeyler almak için. Türkiye'deki yöneticilerin temel sorunu bu. Ali Koç gelir gelmez, 'Hakemler Şerefsiz' dedi. Bunları aşmalıyız. Mazeretlerin arkasından kaçmalıyız. Hakemin kararını tartışmak, Platini'yi mahkemeye vermek o insanları yollara dökmek, hazırlık maçında taraftarı sahaya dökmek. Halka oynamayacaksın. Bunlar popülizm için yapılan şeyler. Bunlar kısa dönemde helal olsun sana aferin iyi iş yaptın demek için. Ama çözüm değil." dedi.

bu adam 10 numara adam...Eğer başkan olursa Fenerbahçeye çağ atlatır...Fener taraftarının biraz aklı varsa eğer bu adamı destekler...Yoksa diktatörlerle devam edersiniz

• böylece ne kadar iki yüzlü insanların olduğu ortaya çıkmış bulunuyor forumda.Onları teker teker blocklayıp ciddiye almıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.