Şimdi Ara

SARAYIN GİDERİ 943 MİLYON TL OLDU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
34.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İslamiyetle bunun ne alakası var? İyice zıvanadan çıktınız artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Sadece bununla bitmiyor. Bakanlıkların çoğu da kiralık binalarda faaliyet gösteriyor. Misal Sağlık Bakanlığı kendi binasını defterdarlığa devredip ayda 2.5 milyon TL kira bedeli ile başka yere taşındı.

Saray'ın devasa boyutu belki üniversite için fazla olabilir. Olsa iyi olur ama en azından bu yer özellikle kiralık binada faaliyet gösteren bakanlıkların bir arada toplanacağı bir yer de olabilir. Hem koordinasyon açısından yakınlık sağlar hem kira maliyeti ortadan kalkar.

Bir bakanlık ana binası neden kiralık olur onu da anlamak zor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırtasiye malzemeleri: 2 milyon 273 bin 633 TL
    bu nedir yav
    ayıptır ayıp
    bu kadar kırtasiye malzemesi imkansız
  • İnanmadım bir kaç kaynaktan dah okudum.

İnanılır gibi değil... Hala da yıldan yıla artıyor, nereye kadar?
  • İstanbul içinde böyle yüklü masraflar görünüyordu ama sonradan hepsi şişirme çıktı. İktidar değişmeden bunlar başımızdan gitmeden nereye gerçekte ne kadar harcanmış asla bilemeyiz.
  • Besleyeceksiniz olm

• "Şu rezilliğe bakın, kendi kendimizi tüketiyoruz, itibarmış ........!

Bu sadece bir yılda kaybettiklerimiz ya öncesi sonrası ne olacak, yada başka israflar var daha bir sürü!"

SARAYIN GİDERİ 943 MİLYON TL OLDU

Yeni Çağ Gazetesi
    “Saray 1 yılda, 5 Tank Palet fabrikası yutmuş”
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/saray-1-yilda-5-tank-palet-fabrikasi-yutmus-250140h.htm

quote:

“Saray 1 yılda, 5 Tank Palet fabrikası yutmuş”
    1-2 dakika

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Saray’ın maliyetlerinin bir yılda 2 kat artmasına tepki göstererek, “Saray 1 yılda, 5 Tank Palet fabrikası yutmuş” dedi.

Sayıştay, 2018 yılı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) denetim raporunu yayınladı.

Sayıştay'ın Cumhurbaşkanlığı'na ilişkin 2018 yılı denetim raporuna göre, Saray'ın 2017 yılında 2 milyon 646 bin lira olan mutfak masrafları iki kat artarak 5 milyon 311 bin liraya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanlığı masraflarının artmasına tepki gösterdi.

‘Saray ne işe yarar?’ diye soran Özkoç paylaşımında, “Saray 1 yılda, 5 TankPalet fabrikası yutmuş değerli yurttaşlarım...Soruyorum bu Saray neye yarar? Üretimi var mı? Toplum yararına hizmet üretiyor mu? TankPalet üretiyor! Tam bağımsızlığı şiar edinmiş bizler, israfı önleyeceğiz, fabrikamızı Katar’a sattırmayacağız!” ifadelerini kullandı.

• muhalefetsiz ülke de her şey olur muhalefet yok.chp akp için bir şanstır.chp bir boka yaramayan bir partidir.muhalefetiz diye bir de utanmadan geziyorlar.yıllık 5 milyar tl de olsa sarayın masrafı.,25 tl de olsa sigaranın paketi 5 lira da olsa ekmek 12 lira benzin olsa hiç bir şey değişmez bu ülke de .şüphe götürmez gerçek bu,.yine sabah 8 de herkes ampüle basmaya koşar.
  • Hakkım varsa, ki var helal etmiyorum.
  • SARAYIN GİDERİ 943 MİLYON TL OLDU
  • İnş aylık gideri değildir.

• Kaynak sözcü heheheuy kıçımla güldüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Kara Koyunla Ak Koyunu Ayırt Edemiyor Ne Yapsın

Bütün Sorunun Cevabı Mee dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Eylül 2019; 22:51:46 >
  • bizede gss borcu çıkartmışlar işte. tayyibe göndereceğim ödesin bir zahmet!!!
  • ya şu cehapeliler hep şikayet ediyorsunuz, diyorsunuz ki ülkede insan hayatı değerli değil aha bakın sadece reyize bu ülkede 1 milyar TL harcanıyor, hani insan hayatı değersizdi ?
  • Trollerin uğramadığı başlıkları neden açıyorsunuz gelmiyorlar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Burada gözler "sayıştay raporu doğru olsa halk tepki gösterir, şu an tepki yok o zaman rapor yalan" diyen gördü bu forum.
  • İçecek gideri yiyecekten kat kat pahalı. Kahvaltıda şampanya mı içiyor bunlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

İçecek gideri yiyecekten kat kat pahalı. Kahvaltıda şampanya mı içiyor bunlar?
    Ejder meyveli smootihe

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.