Şimdi Ara

SARELLE - NUTELLA - ÜLKER GOLDEN KARŞILAŞTIRMAM SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
7.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SARELLE - NUTELLA - ÜLKER GOLDEN KARŞILAŞTIRMAM SS'Lİ

Evet arkadaşlar direk olaya giriyorum bıdı bıdı etmeye gerek yok.

Bana göre sıralama: Ülker Golden>Sarelle=Nutella
    Sıralamamda şunlar geçerli; % olarak fındık oranı (ülker birinci diğerleri eşit) - yağ oranları(ağızda dağılabilirlik ve tat verme açısından)

Ülker Golden fındık oranı %13,5 yani küçük bir kutuda 55-60 tane fındık içeriyor. Yağ miktarı fazla değil ama daha akışkan bir kıvam sağlamışlar ve ağızda çok güzel dağılıyor lokmayı yuttuktan sonra dahi tadını uzun süre hissettiriyor.

Nutella fındık oranı %13 yağ miktarı ve üretim yeri İtalya ve Polonya olanlar satılıyor. Genelde küçük kutusu italya büyük kutusu polonya. Polonya olan daha açık renkte ve aldığım tada göre italya versiyonundan daha fazla fındık barındırıyor yahut kalitesi iyi.

Sarelle ise nutelladan bir adım daha önce çünkü daha lezzetli.

• Golden'i tek geçerim
  • Sarelle. (nokta)
  • nutella tabi ki.
  • nutelladan iyisi olamaz çılgın mısınız siz ya
  • Tat olarak yorum yapmam 3 unu de severim ama sagligini dusunen sarelle alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nutella bir tutkudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskeci -- 19 Mayıs 2013; 12:40:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    BİM'İ SOYDUM [SS'li]
    12 yıl önce açıldı
    Sarelle nutelladan daha iyi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şokella nerde?

Ülker diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Tat olarak yorum yapmam 3 unu de severim ama sagligini dusunen sarelle alir.

+1

Ayrıca ilk kez nutella aldım bu karşılaştırma için. Nutelladan sonra normalde pek huyum değildir çikolata yemek; fındık oranı falan kaliteli hissi verdi. Lan bu bitsin sarelle alayım dedim. Sarelle aldım, nutelladan daha iyi gibi geldi, ama yedikten sonra şişkinlik falan yapıyor bazen nutella, sarellede olmuyor. Sonra da golden aldım. Golden da Türk malı sonuçta ama ne olursa olsun bundan sonra Golden.
  • Nutella overrated bir ürün çok reklamı yapıldı ama Ülker golden bana göre ondan çok daha iyi

• Sarella yedim biraz ağır tadı var nutella çok iyi

• Peripella

• ülker
  • Alman kız arkadaşıma ve arkadaşlarına Sarelle ve Fiskobirlik fındık ezmesi yedirdim. Ülkelerine dönerken paketlerce alıp da gittiler.

Özentilikten ve firmalarımızın kötü pazarlamasından kendi değerlerimizin farkına varamıyoruz bazen.
  • fiskobirlik deneyin ozellikle findik ezmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Alman kız arkadaşıma ve arkadaşlarına Sarelle ve Fiskobirlik fındık ezmesi yedirdim. Ülkelerine dönerken paketlerce alıp da gittiler.

Özentilikten ve firmalarımızın kötü pazarlamasından kendi değerlerimizin farkına varamıyoruz bazen.

Yabancı hayranı sadece bizde yok hocam. Ayrıca bence Golden daha lezzetli canım çekti.
  • Nutella çok abartılıyor bence golden alır
  •  SARELLE - NUTELLA - ÜLKER GOLDEN KARŞILAŞTIRMAM SS'Lİ
  • Ülkerin çikolata yani kakao adına yaptığı hiçbirşeyi beğenmiyorum o ilk ısırıktaki kakao tadı çok yapay. Herturlu nutella derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 19 Mayıs 2013; 12:55:15 >
  • Nutella tamamen şişirme, hiç bir güzelliği yok. Saralle en iyisi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.