Şimdi Ara

Sarı Kutu Avans Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Ben türkcell sarı kutudan avans puan kullandım simdi farklı bir gsm sirketine numaramı taşımak istiyorum acaba taşıma sonunda türkcell benden o avans puanlar icin ödeme talep edecek mi? Sistem nasıl işliyor? Bilgisi olan birileri cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HBA.Fun H kullanıcısına yanıt
    Bana 1 yıl taahhüt var dediler. Ben de avans puan kullanmaktan Vazgeçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avans için taahüüt istiyorsa bence almayın.
  • Tam emin değilim ama taahhüt veriyorsunuz galiba ve numara taşırsaniz cayma bedel ödüyorsunuz çünkü faturasız hatlarda bu avans puan uygulaması yok faturalıda taahhüt veriliyor diye biliyorum ama tam bir bilgim yok

• avans puan için taahüt istiyorlar. sarı kutu puanı zaten kaldıgın her gun için yuklenıyor. sen avans kullanırsan eger turkcell de günlerini geçirmek zorundasın.
  • HBA.Fun H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu avans puanı nasıl kuolanıyorsunuz yani ne yapmak gerekiyor avans puan almak için?Sms mi atıyoruz?Sadece telefonlarda mı oluyor avans puan yoksa istediğimiz ürünü alabiliyormuyuz?

• Bayideki gorevliyle biraz tartıstım o da taahhüt verdiniz dedi ben hicbir yerde oyle bir sey gormedigimi okumadıgımı belirttim gosterin dedim olmaz efendim felan deyip yolladılar milleti kazıklamaya calısıyolar. Tesekkurler arkadaslar.

• Rica ederiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.