Şimdi Ara

SARI KUTU PUANLARI SON GÜN BUGÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar puanlar yarından itibaren sıfırlanıyor turkcelle yedirmeyin hediyelerinizi kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpiiiiii -- 30 Aralık 2014; 15:08:46 >

• 1400 puan var yav... Bir şeyde alamıyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Adaletsiz bir dağıtım ve birbirinden gereksiz hediyeler var ya 2500 yılbaşı bileti var bilyoner hesabı olması gerek.
  • kaynak ?
  • blueeyes638 B kullanıcısına yanıt
    Turkcell müşteri temsilcisiyle görüşme imkanım oldu , bu yıl içinde kazandığınız tüm puanlar yıl sonunda kullanımını yitiriyor.
  • 2 tane piyango bileti alamamak ne kadar saçma..
  • Çek aldım bir tane ne saçma puan kullanım süresi olması.Telefon için biriktiriyordum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Bilyoner üzerinden bilet almak istedim kod geldi ama biletler tükenmiş. Artık Yılbaşı çekilişi değil önümüzdeki ilk çekişte bilet alacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sacma gercekten puanim yettigi halde 1 tane bilet alabildim alamazsinuz 30 aralik 23:59 da bitiyordu bilet yukleme hakki 11.000 puana casper via veriyor onca yil turkcelli olan varsa kac via parasi cikmistir kim bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı bilyoner hesabından sarı kutu araclıgıyla 1 tane mi bilet alabiliyoruz?
  • arkadaşlar şu kamerayı almak istiyorum ama sarı kutu puanlarımı nasıl kullanabilirim? sarı kutu şifresi istiyor fakat alabileceğim bir yer bulamadım.

https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/sjcam-sj4000-wifi-aksiyon-kamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky the killer

arkadaşlar şu kamerayı almak istiyorum ama sarı kutu puanlarımı nasıl kullanabilirim? sarı kutu şifresi istiyor fakat alabileceğim bir yer bulamadım.

https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/sjcam-sj4000-wifi-aksiyon-kamera

kac puanin varki kac tl duscek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.