Bildirim
Sarı Mont Kararsızım Ssli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
normal cok kasma için rahat değilse git değiştir baska rengiyle -
Kararsız kaldım dışarda çok dikkat çekici gibi duruyo bilmiyorum hocam saol yorum için. -
bence guzel cok civik degil bu tarz kirmizida cok guzel oluyor -
Teşekkürler hocam yorum için. -
Çok güzel mont. Haki renk pantolonla veya kot pantolonla çok güzel gider. -
Mavi ve yeşil renkleri nasıl montun? Fotoğraf atar mısın onlara da bakalım öyle bir şey diyelim. -
Mavi olanı daha güzeldir bence ama hangisini istiyorsan onu giy. Cıvık falan kasma. -
Mont dedigin lacivert yada siyah olur
Her kombine gider -
Bu aksama cekersem atarim yeşil olan koyu yeşil digeride laciverte yakın bir ton o renklerde resimdeki sari gibi mat renkler hocam. -
arcade riven cosplay i için birebir -
Çok güzel mont, genç adamsın ihtiyar işi şeyler giyeceğine bunları giy -
Yaş 15 flnsa giyersin -
Giy arkadaşım, renkli renkli giyinmek çoğu kişiyi rahatlatır. Dikkat çekerse de çeksin, ayıp bir şey mi yapmışsın? -
Yas 15 degil 20 hocam napiyim degistiriyim mi sizce? -
Ayip degil tabi fakat degistiricem sanirim cok dikkat cekiyo gibi bende kasılıyorum öyle durumlardaquote:
Orijinalden alıntı: Antocio
Giy arkadaşım, renkli renkli giyinmek çoğu kişiyi rahatlatır. Dikkat çekerse de çeksin, ayıp bir şey mi yapmışsın? -
Lacivert fln olsa daha iyi olurdu bencequote:
Orijinalden alıntı: stoffers
Yas 15 degil 20 hocam napiyim degistiriyim mi sizce?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X