|
Sarı sitedeki sıfırın 1.5 katı fiyattaki ekran kartı ilanlari (3. sayfa)
-
-
Hocam sarı site diye dalga geçiliyor ama ordaki ekran kartı fiyatları forumdan daha ucuz 6600 lere 5 bin tl isteniyor 1 aya 3 bin bandına düşermi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkat edin elimi kurtaracam derken kolunuzdan olmayın. Düşen bıçak tutulmaz.
Bkz: 2012 yılı top tier ekran kartları şimdi kim alır onları?
Ama şimdi durum biraz farklı Moore's law işlemiyor belki bir ihtimal sabitleyecek artık performans per watt...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 30 Eylül 2022; 18:44:31 >
Hocam fiyatlar düşcekmi ?
Allah tan madenciliğin altın döneminde gtx 1060 6gb kartımı bir madenciye 3000 liraya iteledim (temmuz 2021). Güzel oldu. Madenci de kazandı bende. Şimdi mümkün değil satamazdım.
Kartı ucuza almış, miningin en karlı döneminde parayı kazanmış adamlar için pek değişen bir şey yok. Sarı sitede satanlar piyasanın 2 katına kart alıp miningden ağır zarar edenler.
Mining isi tamamen bitti. Coinler artsa bile elektrik ve enerji maliyeti ve kisitlamalari dolayisiyla o is bi daha zor. Zaten ne cevreye ne ekosisteme ne insanliga tek bir faydasi olmayan sacmaligin daniskasidir mining. Cok da iyi oldu.
O kartlar da iclerinde patliyor o adamlarin merak etme. Satamiyorlar zaten. Bir malin fiyatini satici degil alici belirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye deki insanlar pazarlığın ne olduğunu da maalesef bilmiyor
-
Benim bir arkadaşım asus rog 1060 6gb kartı 5.500 e satmıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle ilanlar nereden bulunuyor?
her akşam kart fiyatlarını kontrol ediyorum denk geldim.
-
4000 serisi kartlar hem pahalı hem çok fazla elektrik tüketiyor.Millet 3000 serisi ve altı kartlara yönelecek, mining bitse bile fiyatlarda dolar kurunun etkisiyle beraber artış olacağı kanaatindeyim.
-
4000 serisi çıkınca muhtemelen tekrardan artacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel bilgiyi verelim, en çok para kazandıran coin şu anda
Neoxa
10 adet 3060ti ile, günde
3$ kazanıyorsunuz
4.5$ elektrik ödüyorsunuz.
Zarar 1.5$
Diğer coinleri konuşmaya gerek yok.
Mining bitmiş ve uzun süre düzelmez.
ETHW den umutlu olanlar vardı ancak marketcap i 300.000.000 dolar düşmüş. %20 marketcap düşüşü normal değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X