Bildirim
sarj aleti sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orjinal şarj aleti temin et batarya zarar görür kulanamaz hale gelirsin lg servislerinden temin edebilirsin -
Arkadaslar benim sadece usb kablom kayboldu seerviai aradim 30 tl dedi yalnizca kabloya. Farkli bi kablo kullnsam zarar veriri mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: timur53
Arkadaslar benim sadece usb kablom kayboldu seerviai aradim 30 tl dedi yalnizca kabloya. Farkli bi kablo kullnsam zarar veriri mi acaba
Data transferi için kullanilacaksa fark etmez de şarj için orijinal adaptor kullanın. Diğerleri hızlı şarj etmeyebilir.
G2 pili çıkarılamaz onun için orjinal şarj kullanın kablo konusuna gelince orjinal olmasa da iyi bir markanın mesela samsung veya nokianın kablosu bence olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: system_25
quote:
Orijinalden alıntı: timur53
Data transferi için kullanilacaksa fark etmez de şarj için orijinal adaptor kullanın. Diğerleri hızlı şarj etmeyebilir.
Zaten adaptor orjinal kablo farkli. Sadece kabloya 30 tl vermek istemedim
Nokia ve samsung kabloları yumuşak ve iyi oturur bence varsa eski telefonlardan kalan deneyin.
Sadece kabloya 30 lira verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X