Şimdi Ara

Sarj cihazı amper farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sony xperia sp kullanıyorum sürekli dışarda olduğum için sarj sorunu yaşıyorum taşınabilir sarj cihazı alıcam fakat hangisini alıyım karar veremedim orjinal sarj aletimin cıkis degeri 5v 0.85 mah alıcağım sarj aletinin cıkıs degeri 5v 2.1 mah mah. degerinin bu kadar farklı olması bir sorun yasatirmi satici arkadasa sordugumda hic bir sorun olmayacagini bataryalarin korumali oldugunu soyledi ama pek guvenemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Alacağınız cihazın amperi ne kadar yüksek olursa o kadar uzun süreli şarj sağlar.
  • Sorun olacak gibi gözükmüyor ama alacağın sarj aletinin kalitelisi de önemli
  • orjinal sarj aletiyle 3 saatte sarj ediyorum alacagim sarj cihaziyla bu sure 1 saat 20 dakikaya kadar dusucek bataryayi bu kadar hizli sarj etmek ne kadar saglikli bilemedim[simage][/simage]

• Yanlış bildiğiniz bir nokta var.
    Şarj aleti isterse 3 mah versin. Senin cihazının kabul ettiği değeri 0.85 ise bunun üstüne çıkmaz. Dolayısıyla kullan bence bir sorun yaşamazsın.
  • Şarj süresi uzar sadece. Orjinal değerlere yakın şarj cihazı alın.
    Edit: ters okumuşum alacağınız şarj yüksek amperli daha kısa sürede şarj olur ancak pil ömrünü kısaltabilir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 12 Temmuz 2014; 16:20:29 >
  • burdada göründüğü gibi herkes farklı cevaplar veriyor kimi sıkıntı olur diyor kimide birşey olmaz diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aydcLk

burdada göründüğü gibi herkes farklı cevaplar veriyor kimi sıkıntı olur diyor kimide birşey olmaz diyor

Yüksek amperli şarj kullanımı kısa vadede problem çıkartmaz ancak uzun vadede pil ömrünü kısaltacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.